Hogwarts Today & Tomorrow 
KazaloCalendarPomoč pogostih vprašanjIščiSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijava

Dobrodošli
Prišel je čas, da se okličete za odrasle čarovnike, v kolikor ste ali niste opravili vseh šolskih izpitov. Pridružite se nam v čarovniškem svetu polnem dogodivščin, kjer vsak posameznik tvori del zgodbe foruma Hogwarts Today & Tomorrow. Poiščite nas tudi na: Facebooku in Tumblrju.
Zadnji prispevki
» Dvorec z okolico
Sob Dec 03, 2016 11:31 pm by Sebastien A. Guvelle

» Dnevna soba, kuhinja, shramba
Sob Dec 03, 2016 11:06 pm by Delaire Angevine

» Popis aktivnosti
Sob Dec 03, 2016 10:52 pm by Elizabeth Deravenel

» Obvestila
Pet Dec 02, 2016 6:39 pm by Michelle

» Bivalni prostori
Tor Nov 29, 2016 10:55 pm by Elizabeth Deravenel

» NAJ Osebe
Pet Nov 25, 2016 9:53 pm by Elizabeth Deravenel

» Preroške novice
Čet Nov 24, 2016 6:35 pm by NPC

» Čarovničin tednik
Ned Nov 20, 2016 3:09 pm by NPC

» Spalnica
Ned Nov 06, 2016 11:46 pm by Yū Tooru

» Chat
Sob Nov 05, 2016 9:41 am by Timothy Ackles

» Odsotnosti
Pet Nov 04, 2016 8:35 pm by James Turner

» Lov na buče
Pon Okt 31, 2016 10:45 am by Michelle

» Bivalni prostori
Pon Okt 24, 2016 8:16 pm by Timothy Ackles


Share | 
 

 Bivalni prostori

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
Ludvig Eriksson
Čarovnik
Čarovnik


Poklic : Mojster čarobnih napojev
Bivališče : Škotska
Število prispevkov : 209

ObjavljaNaslov sporočila: Bivalni prostori   Čet Jun 09, 2016 11:30 am


Hiša sicer ima, stara kakor je, tudi prostore kot je sprejemnica ali salon, vendar jih Ludvig ne uporablja pogosto, saj je na posestvu velik del časa sam. Največ pozornosti dobita dnevna soba, kjer rad posedi z dobro knjigo, in pa seveda kuhinja, saj je eden njegovih najljubših hobijev eksperimentiranje z okusi.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Claire Renard
Neaktiven član
Neaktiven član


Poklic : plačanka
Bivališče : skoraj London
Število prispevkov : 555

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bivalni prostori   Čet Jun 09, 2016 12:43 pm


LUDVIG
WEARING
S hrbtom je udarila ob vrata in zdrsnila na tla. Levi rokav njene jakne je bil popolnoma premočen s krvjo. Toliko je je že izgubila, da se ji je že malo vrtelo. 
Pred nekaj dnevi jo je najela neka uboga, starejša čarovnica, ki so ji ugrabili hčer. Prosila jo je za pomoč, pripravljena ji je bila plačati več sto guldov, a sama je videla, da si ne more privoščiti plačati toliko. Za svoje usluge ji je računala veliko manj, kot je računala ponavadi. Hči je našla po samo dveh dnevih, a okoli nje je bilo veliko čarovnikov. Preveč. Uspela jo je spraviti na varno in ji naročiti kam naj se izdejani, v procesu pa je staknila marsikatero poškodbo, med drugim tudi izpahnjeno levo roko in globo zarezo nekje nad komolcem. 
Z glavo je nekajkrat udarila ob vrata in upala, da jo je Eriksson slišal. Imel je najboljše napoje, najboljša zdravila in bil je več ali manj edini, ki bi delal ob tej uri... Doma... Ker se je vedno prikazala ob tako napačnih časih, da ji je dal že kar domač naslov.
Ker v hiši ni slišala nobenega premikanja je še nekajkrat z glavo udarila ob vrata in upala, da se bodo vrata kmalu odprla. 
'Da ti nebo poleg razmrcvarjene roke iskal tudi zdravilo za pretres.' se je oglasil Ren. Stisnila sem zobe in mu zabičala naj utihne.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Ludvig Eriksson
Čarovnik
Čarovnik


Poklic : Mojster čarobnih napojev
Bivališče : Škotska
Število prispevkov : 209

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bivalni prostori   Čet Jun 09, 2016 11:42 pm

Claire Renard

Ludvig je že zdavnaj zaključil s svojim večernim ritualom in je bil zdaj udobno zleknjen na svoji postelji s knjigo v naročju. Prvič, ko je zaslišal udušeno butanje, je zvok namenoma odpisal kot veter, saj se mu res ni dalo do vhodnih vrat. Ko se je butanje zaslišalo že drugič, tokrat še glasneje, je globoko zavzdihnil, vtaknil v knjigo bralno kazalo in jo odložil na nočno omarico. Ko je ošinil uro, mu je ta sporočila, da je nekaj čez enajst zvečer in naveličano je šel z roko skozi lase, ki so bili še vedno nekoliko vlažni od njegovega nedavnega tuša. Sicer se je zavedal, da flanelaste pižama hlače kot edini kos oblačila niso ravno najprimernejše za sprejemanje gostov, vendar se mu je tako ali tako že svitalo, kdo je najverjetneje ta nočni obiskovalec, in zanjo pač res ni imel namena umazati čiste majice s krvjo. Bosih nog se je po ogrevanem parketu odpravil do težkih vhodnih vrat in se z nekaj zamahi palice znebil varnostnih urokov ter jih odklenil.

Na drugi strani ga je, po pričakovanjih, naslonjena ob drugo krilo vrat pričakala Claire Renard. Prijel jo je pod pazduhami in dvignil na noge, medtem ko je v pomanjkanju svetlobe poskušal na hitro oceniti obsežnost njenih poškodb. »Nisem dobrodelna ustanova veš. Še vedno ne razumem povsem, zakaj raje mečeš mene iz postelje kot da bi se oglasila v Svetem Mungu.« Stok bolečine mu je povedal, da njegov prijem morda ni najprimernejši in ko ji je pomagal v vežo, na svetlobo, mu je postalo jasno, da je njena leva roka utrpela precejšnje poškodbe. Umaknil je pritisk z nje, temnolaskino desno vrgel prek ramen in ji pomagal do enega od kavčev v dnevni sobi. Tistega temnega, ker se kri nikoli ni želela lepo očistiti iz svetlih tkanin. »Namesti se tako, da te bodo stvari čim manj bolele. Si še lucidna? Katera poškodba je hujša? Dobro veš da nisem zdravilec, samo zdravila delam.«
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Claire Renard
Neaktiven član
Neaktiven član


Poklic : plačanka
Bivališče : skoraj London
Število prispevkov : 555

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bivalni prostori   Pet Jun 10, 2016 12:41 am


LUDVIG
WEARING
Vrata so se končno odprla in izpustila je nekakšen stok veselja, čeprav je bil videti vse prej kot zadovoljen. Ni ga mogla krivit, saj je vendarle udrla v njegovo hišo ob nenormalni uri. "Če bi bil dobrodelna organizacija ti ne bi plačala." je rekla in z desnico potrepljala žep jakne, ki je z veselimi zvoki zacingljal. Pomagal ji je na noge in jo posedel na enega od kavčev. Takoj se je počutila krivo. Nekaj najhujšega je bilo, če je krvavela po pohištvu neke druge osebe. Verjetno ji ni bilo treba razlagati kako bi bilo, če bi se oglasila v čarovniški bolnišnici. Več kot preveč dela so imeli z nedolžnimi ljudmi, pa tudi čudno so jo pogledali vsakič ko je Ren posegel v njen proces zdravljenja in je bila kot nova za pol časa prej kot ostali čarovniki. "Mislim, lahko te od zdaj naprej pustim pri miru. Nek Španec mi je ponudil oskrbo, ampak ko sem govorila z njim je imel prevajalca." je povedala in se tiho zasmejala. "Vse kar pa znam jaz povedati po špansko je 'cuando su esposa de vuelta?'"
"Kolikor vem sem." je zamrmrala in v telesu jo je zapeklo, kot bi se po njem pretakal ogenj. Spodbuda, da bi ostala budna. "Leva roka, nad komolcem." je povedala za rano. "Ostalo lahko popravim sama. Razen če si že kdaj ramo potisnil nazaj na mesto? Bila bi ti kar hvaležna..." je rekla in z desnico pritisnila na mesto, kjer je bila rana, da bi čimbolj ustavila krvavitev.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Ludvig Eriksson
Čarovnik
Čarovnik


Poklic : Mojster čarobnih napojev
Bivališče : Škotska
Število prispevkov : 209

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bivalni prostori   Pet Jun 10, 2016 11:50 pm

Claire Renard
OOC: I can't get over how pretty your code is. Just wow.
 
»No, ne moreš pričakovati, da te bom sredi noči sprejemal samo iz moje neopisljive dobrodušnosti,« se ji je široko nasmehnil. Žvenkljanje guldov v njenem žepu je zvenelo bolj sladko kot najlepša melodija. Ko je bila varno naslonjena in je bil Ludvig prepričan, da se lahko v tem položaju tudi obdrži, je v odgovor na njeno izjavo zavil z očmi. »Ne bodi absurdna, Claire. Glede na to, koliko mi plačaš, se lahko oglasiš kadar koli se moraš. Bil bi neumen, če bi hotel odgnati tako dobro stranko.« Ko ji je ušel še en pridušen zvok bolečine, se je svetlolasec osredotočil nazaj na razlog, zakaj se je Claire sploh nahajala v njegovi dnevni sobi sredi noči. Izza pasu je izvlekel palico in z enim gladkim zamahom odrezal rokav njene jakne pri ramenu in po dolžini, da ga je brez težave olupil z njene roke, ki je bila povsem lepljiva od napol strjene krvi. Zdaj, ko je lahko rano bolje videl, jo je še enkrat premeril s kritičnim očesom in ocenil, kaj potrebuje. Še en neverbalen zamah palice in iz njegovega laboratorija so po zraku kmalu prifrčale tri različne posode.
»Tole bo peklo,« jo je brez kakršne koli simpatije opozoril, preden je odprl tisto stekleničko, ki je bila opremljena tudi s kapalko in začel prozorno tekočino nežno spuščati na rano, iz katere se je začelo kaditi, ob obupnem sikajočem zvoku pa se je koža stkala nazaj skupaj. Temnolaski je v roko potisnil drugo stekleničko, v kateri je pljuskal živo rdeč napoj. »Spij ga, da nadomestiš nekaj krvi, ki si jo izgubila. Malo bolje si bom ogledal tvojo ramo.«
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Timothy Ackles
Čarovnik
Čarovnik


Poklic : Opazovanje sumljivih čarovnikov
Bivališče : London
Žival : Pes Snö, podgana Tau
Število prispevkov : 1312

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bivalni prostori   Sre Okt 19, 2016 12:28 am

Note: Prišla od tukaj

Ludvig / 468 / Wearing

Hotel je skomigniti z rameni, kot je to naredil navadno. Če je kaj imel, je imel pa značilne geste, ko ga je kaj razjezilo - zavijanje z očmi, skomiganje z rameni in peklenski jezik. "Seveda si, kdo te ne bi imel? Ah, že vem. Morda pa preprosto ne narediš dobrega vtisa s tem, da poveš ljudem, da jih misliš pikati v rit z nekimi pripravki." V glavo mu je udarila kri. Pes? Tako nizko je šel? "Pa kaj misliš, da sem kos mesa? Veš, precej prepričan sem, da moj nadrejeni sploh ne ve, kaj hočeš od mene.Ali pa ve in mu je vseeno, ker ve, da boš tiho o situaciji. Neumen glasek mu je prigovarjal stvari, ki so ga preganjale predolgo in v popolnoma drugačnih okoliščinah. Morda pa misli, da si potraten material. Ali pa mu predstavljaš oviro in upa, da te bodo ti uroki in napoji spravili ob pamet, da te potem odstavi z delovnega mesta in najde koga drugega. Nihče ni nenadomestljiv. Ti pa sploh ne. Zaklel je in si prizadeval nekako rešiti dano situacijo na njemu najugodnejši način. "Oh, oprosti, kako neumno od mene, da te nisem moledoval za liter in pol tistega zvarka." Videl je žarečo svetlobo in vedel je, kaj sledi. V njegovem telesu so se začele ugašati vse nevitalne funkcije. Čutil je, kako mu srce bije počasneje, njegova zenica je prenehala z zaznavanjem in objela ga je tema. Prekleto sranje. Vse se je zgodilo v roku ene milisekunde, vendar je imel občutek, da je vse trajalo veliko dlje.

Ni želel odpreti, vendar mu je telo govorilo, da jih mora. Prisilil se je k temu, da jih je vseeno odprl. Preplavila ga je slabost, pred očmi pa so mu plesale barve in vid se mu preprosto ni hotel izostriti. Naslonil se je na zadnjo stranico in počakal nekaj trenutkov. "Je bilo to res potrebno?" ga je besno vprašal, ko je videl, da ga Ludvig opazuje. Zdaj so imele barve spet svojo klasično podobo in slabost ga je minila. Ozrl se je na okrog in zvilo ga je v smeh. "Če bi me rad izuril v svojega osebnega spolnega sužnja, bi moral samo reči. Potem bi se vsaj prijavil na razgovor in bi vedel, kaj se dogaja, ne pa da se zbudim v neki čudni fantazijski igri.Timothy, utihni. Ti si v kletki, on pa ne. In s to kletko lahko naredi praktično karkoli se mu zahoče. Umaknil se je tako, da je bil najdlje stran od Ludviga, medtem ko pa je iskal palico pa ga ni izpustil z oči. "Glej, ni več smešno. Daj, odpri to kletko in prisežem, da ne bom nikomur povedal za ta tvoj fetiš." Pogledal je nekoliko na desno in videl njegovi palici. No, krasno. Nekoliko močneje se je zavil v jakno in še naprej iskal možen izhod.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Ludvig Eriksson
Čarovnik
Čarovnik


Poklic : Mojster čarobnih napojev
Bivališče : Škotska
Število prispevkov : 209

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bivalni prostori   Sre Okt 19, 2016 11:16 am

for Timothy
Timothy se je zbujal počasi in medtem ko ga je čakal, se je udobno namestil na rob postelje. Ni trajalo dolgo, da je bil dovolj pri sebi, da je spet začel jezikati in Ludvig si ni mogel pomagati, v odgovor se je na glas zasmejal. »Je bilo res potrebno? Ne vem zakaj se obnašaš, kot da te nisem opozoril.« Prizor odraslega moškega na tleh v kletki je bil seveda povsem bizaren, vendar svetlolasec pač nikoli ni bil najbolj takten človek in ironija vsega skupaj ga je hudo zabavala. »Na žalost te bom moral zavrniti, trenutno ne iščem nobenega spolnega sužnja, seveda pa mi lahko po vsem skupaj pustiš kontakt, če boš v prihodnosti še vedno zainteresiran.« Pomežiknil mu je in ga za dobro mero še pomenljivo premeril od glave do nog. Objektivno sicer sploh ni izgledal slabo, vendar je šel Ludvigu veliko preveč na živce, da bi do njega čutil kakršno koli poželenje. Timothy se je umaknil ob skrajni rob kletke in z očmi več kot očitno iskal kakšen izhod, v odgovor pa mu je samo naveličano zavzdihnil. »Verjamem, da se je težko sprijazniti s tem, da ne nameravam tvojega telesa uporabiti za užitek, vendar si dovolj star da razumeš, da ne popadajo kar vsi na kolena pred tvojim nadležnim frisom. Tukaj si, da mi pomagaš v najkrajšem možnem času opraviti to delo in to je to.« Brez nadaljnjega komentarja mu je obrnil hrbet in se odpravil proti svojemu laboratoriju, kjer ga je pripravljen čakal kotel povsem standardnega volkomira. Konec koncev je moral najprej ugotoviti, kakšen učinek bo na maga imel original. Z zajemalko je v čašo nalil dobro merico in se s kadečim napojem vrnil v sobo, kjer ga je v kletki čakal Timothy. »Nisem še obupal nad tem, da boš začel uporabljati možgane in ugotovil, da se bo to najhitreje in zate najmanj boleče končalo, če boš sodeloval. Ti bom moral ta napoj nasilno zliti po grlu ali ga boš sam pogoltnil? Zaužil ga boš v vsakem primeru.«

Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Timothy Ackles
Čarovnik
Čarovnik


Poklic : Opazovanje sumljivih čarovnikov
Bivališče : London
Žival : Pes Snö, podgana Tau
Število prispevkov : 1312

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bivalni prostori   Sre Okt 19, 2016 7:09 pm


Ludvig / 311 / Wearing

"Ker je nekaj popolnoma normalnega, da človeka zvlečeš v kletko, ker ne želi sodelovati." Po eni strani ga je razumel: opravljal je svoje delo in opraviti ga mora v čim krajšem času. Po drugi strani pa ga ni hotel razumeti in edino, po čemer je čutil potrebo je bila svoboda. Razumevajoče je prikimal z glavo. "Morda pa preprosto piši mojemu šefu, ko me tako rad zastavlja, prav gotovo ti bo pustil kontakt." Me bolj peče to, da me ta tipo zadržuje tu brez mojega dovoljenja ali to, da za vso dogajanje šef ve, ampak mu je vseeno, ker lahko napreduje, čeprav bi lahko tu zraven crknil? Kdo bi vedel. Nikakor ni hotel biti njegov objekt poželenja ali česarkoli drugega, samo izzival ga je. Res je, da mu načrt ni najbolje uspel, ampak ni se mislil vdati. Zaprl je oči in se poskušal izdejaniti. Občutek je imel, da mu bo uspelo, dokler se ni znašel na tleh in z bolečo ramo. "Prekleto." Zdelo se mu je, da je kletko magično zapečatil in da takšen način transporta sploh ne bo deloval, po drugi strani pa je hotel še enkrat preizkusiti celotno teorijo. Skrčil je kolena in roke prekrižal na njih; vdan v usodo je čakal, da se njegov ječar vrne. Kletka je bila sicer dovolj velika, da bi lahko stal normalno, za volka pa ... Nič kaj primerna. Potreboval je vsaj dva metra prostora, da se je lahko normalno obrnil, kletka pa je bila visoka, ampak premalo široka. "Seveda nisi." Stegnil je roko preko rešetk, mu vzel napoj in ga povohal. "Slabo za popizdit." Nagnil je čašo, vendar je niti približno ni spil; vsebina je stekla mimo njega na tla. "Prosim te, dobro veš, da ne bom pil nekega sranja. Kaj si mi sploh podturil? Navaden volkomir? Ali že kakšno svojo, hardcore verzijo? Še vedno nimam blage veze, kaj sploh hočeš od mene.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Ludvig Eriksson
Čarovnik
Čarovnik


Poklic : Mojster čarobnih napojev
Bivališče : Škotska
Število prispevkov : 209

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bivalni prostori   Ned Okt 23, 2016 10:48 pm

for Timothy
Ko se je Timothy ubogljivo stegnil skozi kletko po čašo, je Ludvig za trenutek celo upal, da bo začel sodelovati in se nehal obnašati kot trmast otrok. Zaman. Rjavolasec je tekočino zlil po tleh in Ludvig je globoko zavzdihnil. »Mislim, če si prav hudo želiš, da ti tale lužica zasmradi celo sobo, je to tvoja izbira.« Z zamahom palice je čašo priklical nazaj v svojo dlan in se usedel na rob postelje, od koder se je s svojim poskusnim zajčkom najlažje pogovarjal. »Daj no, uporabi možgane, Ackles, vem da so nekje v tej lepi glavici. Seveda je bil navaden volkomir, moji nadaljnji eksperimenti ne bi bili kaj prida, če ne bi najprej ugotovil, kakšen učinek bo imela osnovna različica na maga. In sploh ne vem zakaj se pritožuješ, ker zate preobrazba sploh ni boleča, če te vanjo ne prisilim. Pravzaprav si boš morebitne poškodbe nakopal samo sam, razen če jaz česa hudo ne zafrknem pri napoju. Ampak to se seveda ne bo zgodilo.« Dvignil se je in se ponovno napotil k vratom. Še en kratek sprehod do laboratorija in nazaj in pred Timothyem je ponovno stal s polno, kadečo se čašo. Neobremenjeno je proti njemu poslal še eno kamenitveno kletev, ker pa je zdaj priročno sedel v precej stabilnem položaju, je kljub temu ostal pokonci. Ludvig je počepnil pred kletko, mu odprl usta, glavo nagnil nazaj in počasi napoj zlil po grlu. »Prav siliš me v to, da sem bolj grob, kot bi bilo potrebno.« Vrnil se je na svoje mesto na postelji in sprostil urok na čarovniku. »Pustiva ga delovati kakih pet minut, potem pa te bom prosil, da se preobraziš. Imaš morda kakšno zanimivo tematiko, o kateri lahko medtem klepetava?«

Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Timothy Ackles
Čarovnik
Čarovnik


Poklic : Opazovanje sumljivih čarovnikov
Bivališče : London
Žival : Pes Snö, podgana Tau
Število prispevkov : 1312

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bivalni prostori   Pon Okt 24, 2016 12:10 am


Ludvig / 314 / Wearing

Vzdihnil je, kot da bi ga zelo prizadelo, ker je tako oskrunil njegov perfektni napoj. "Dokler ne smrdi moja soba, sem čisto srečen." Opazoval je čašo, kako je priletela v njegove roke in namrdnil se je. "Poglej, Ludvig, veš, da ti ne zaupam. Veš, da ti niti ne mislim zaupati in moja zadnja misel je bila, če je ta prekleta raztopina, ki jo s takšnim veseljem nosiš naokrog sploh osnovni napoj. Ne vem, kako delujejo tvoji možgani, ampak če bi tebe človek potisnil v kletko in ti rekel, da pij neko neznano stvar, močno dvomim, da bi jo spil. Vsaj ne prostovoljno." Jasno mu je bilo, da ga mojster čarobnih napojev ne želi zastrupiti, ker ga je potreboval - brez Tima bi ostal brez poskusnega zajčka in brez poskusnega zajčka bi bil brez zaslužka. "Adijo," je preprosto zaklical za njim, medtem ko je Ludvig hodil. Močno se je moral potruditi, da ni zaprl oči in se prepustil glavobolu, samo zato, ker ga je zanimalo, kaj sledi naslednje. Koraki so se spet približali in hotel je premakniti mišice; ostal je na mestu, medtem ko mu je Ludvig zlival tekočino po grlu. Ker ni mogel premikati mišic, je imel občutek, da se bo zadušil in nekako je napoj stekel po požiralniku, ne pa v njegov sapnik. "Kreten. Če hočeš, da se zadušim, naredi to vsaj na eleganten način." Zakašljal je in si nekako poskusil popraviti okus v ustih. "Seveda. Zanima me, zakaj to počneš. Mislim, očitno je, da imaš denarja kot je listja v gozdovih. Očitno je, da bi si lahko priskrbel volkodlaka, ampak si izbral mene. In zakaj živiš sam? Mislim ... Lahko bi imel vse: ženo, dva otroka, tri pse, tečno taščo ... Ampak ti si ostal sam. Te samota nič ne moti? Te ne moti, da se zbudiš sam v postelji? Da greš sam spat? Da ješ sam, se sprehajaš sam, delaš sam?
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Ludvig Eriksson
Čarovnik
Čarovnik


Poklic : Mojster čarobnih napojev
Bivališče : Škotska
Število prispevkov : 209

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bivalni prostori   Pon Okt 24, 2016 7:54 pm

for Timothy
»Razumem tvoje stališče, in ti mislim, da razumeš mojega, tudi če tega nočeš priznati. Dejstvo pa je, da sem v tej situaciji jaz tisti, ki ima moč, in iskreno mi dol visi kako se ti počutiš.« Če je Ludvig kdaj imel srce, je to že zdavnaj okamnelo in postalo povsem odporno na kakršne koli zunanje vplive. Sočutje ni bilo ravno nekaj, česar bi bil zmožen, in glede na to, s čem se je ukvarjal, mu je to prišlo čisto prav. Namesto zaskrbljenosti se je Timothyevemu kašljanju zarežal in zavil z očmi ob njegovi opazki. »Pogoltni, pa ne bo potrebe po dušenju. Ti še nihče ni povedal, da ni lepo, če izpljuneš?« Vseeno pa ni bil povsem okruten in ko je opazoval grimase, ki jih je moški delal, se ga je usmilil. Z Aguamentijem je čašo napolnil s hladno vodo in jo poslal proti njemu. Volkomir je imel pač res ogaben okus. Svoje dejanje je takoj obžaloval, ko se je Ackles zagnal v protinapad in mu vrgel v obraz vse stvari iz preteklosti, ki so zaskelele. »Ne govori o stvareh o katerih nimaš pojma, cucek. Samota mi povsem ustreza in na svetu ni čarovnice ne čarovnika, ki bi bil kos življenju z mano. To o volkodlaku sva pa že razčistila. Delam pod pogodbo z ministrstvom in testni subjekt mi priskrbijo oni. Pač ni moja krivda, da so se odločili zlorabiti tebe, namesto da bi se trudili z ujetjem kakšnega stvora.« Ošinil je uro na svojem zapestju, že naveličan tega pogovora, in se dvignil s postelje. »Dovolj bo. Pa ponoviva vajo. Se boš preobrazil sam, ali te morem prisiliti? Saj veš katero bolj boli.«

Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Timothy Ackles
Čarovnik
Čarovnik


Poklic : Opazovanje sumljivih čarovnikov
Bivališče : London
Žival : Pes Snö, podgana Tau
Število prispevkov : 1312

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bivalni prostori   Pon Okt 24, 2016 8:16 pm


Ludvig / 232 / Wearing

"Hvala." Prijel je kozarec z vodo in naredil požirek, pri tem pa ga ni izpustil z oči. Samo za hipec je skoraj lahko videl žalost in bolečino tega človeka, ko je vsekal po njem. Njegova žaljivka ga ni zmotila, ker je vedel, da je zadel v živo. "Ne laži," ga je takoj zavrnil. Ljudi je bral kot knjigo, samo prava vprašanja je moral zastaviti. "Ni problem v drugih ljudeh, problem je v tebi. Ne znaš več ljubiti, ker si prepričan v svoj prav. Prepričan si, da te nihče ne bo ljubil zaradi tega, kar si. In precej prepričan si tudi, da ni človeka, ki bi zdržal s tabo. Strah te je, da se boš navezal. In da te bo ta oseba zapustila, ker misliš, da ni nihče sposoben najti ničesar dobrega v tebi." Naredil je še en požirek in se začel slačiti. "Ne zameri, ampak ne mislim uničiti svojih oblačil." Pred moškim je stal popolnoma gol in preden se je preobrazil, je zložil svoja oblačila. Vonj je postajal veliko bolj intenziven, med prej jasnimi barvami je nehalo prihajati do prelivanja, zato pa je videl veliko svetleje. Legel je na tla in samo opazoval čarovnika pred sabo. Ni se mu zdelo, da bi se počutil kako drugače in samo narahlo je iz svojega telesa spustil otožen zvok. Kaj tako buljiš, pizda, nič drugače se ne počutim. In svetujem ti, da se čimprej stuširaš. 
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Sponsored content
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bivalni prostori   Today at 9:28 am

Nazaj na vrh Go down
 
Bivalni prostori
Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Notranji sprejemni prostori

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Hogwarts Today & Tomorrow :: Ludvigovo posestvo-