Hogwarts Today & Tomorrow 
KazaloCalendarPomoč pogostih vprašanjIščiSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijava

Dobrodošli
Prišel je čas, da se okličete za odrasle čarovnike, v kolikor ste ali niste opravili vseh šolskih izpitov. Pridružite se nam v čarovniškem svetu polnem dogodivščin, kjer vsak posameznik tvori del zgodbe foruma Hogwarts Today & Tomorrow. Poiščite nas tudi na: Facebooku in Tumblrju.
Zadnji prispevki
» Popis aktivnosti
Pet Dec 09, 2016 9:51 pm by Yū Tooru

» NAJ Osebe
Sre Dec 07, 2016 6:09 pm by Michelle

» Obvestila
Pet Dec 02, 2016 6:39 pm by Michelle

» Preroške novice
Čet Nov 24, 2016 6:35 pm by NPC

» Čarovničin tednik
Ned Nov 20, 2016 3:09 pm by NPC

» Odsotnosti
Pet Nov 04, 2016 8:35 pm by James Turner

» Wanted ads
Čet Sep 29, 2016 10:52 pm by William B. Abel

» Mnenja
Pon Sep 19, 2016 7:48 pm by Michelle

» Opozorila
Sre Sep 07, 2016 10:57 pm by Michelle

» Predlogi
Pon Jul 04, 2016 5:24 pm by Michelle

» Značke
Ned Jul 03, 2016 10:07 pm by Michelle

» Teme
Pon Jun 27, 2016 11:42 am by Devon Cooper

» Oglaševanje
Pon Maj 16, 2016 9:01 pm by Michelle


Share | 
 

 Preroške novice

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
Michelle
Administrator
Administrator


Bivališče :
Število prispevkov : 4525

ObjavljaNaslov sporočila: Preroške novice   Sob Mar 05, 2016 3:21 pm


Novinarji uredništva Preroških novic pišejo o vsem kar se dogaja v čarovniškem svetu; o političnih sferah, medicinskih problemih in odkritjih, o pomembnih in manj pomembnih dogodkih na kateremkoli področju, našli boste tudi nekaj črne kronike in tudi nekaj člankov kulturne in športne narave. Na koncu časnika je seznam prostih služb, seznam umrlih čarovnikov in čarovnic, nekaj čarovniških križank in horoskop.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://hogwartstt.slovenianforum.com
NPC
NPC
NPC


Število prispevkov : 17

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Preroške novice   Pon Mar 28, 2016 9:50 pm


28.03.2016

VOLITVE NA MINISTRSTVU


SPOZNAJTE KANDIDATE:


V olitve so blizu in zato je skrajni čas, da spoznate čarovnike, ki kandi- dirajo za ministra za čaranje. Volitve bodo razdeljene na dva dela. Prve bodo potekale že zelo kmalu in sicer 17. aprila v avli ministrstva. Raz- glasitev dveh z največ glasovi bo potekala en teden kasneje, nato pa bodo sledile še druge volitve, kjer boste lahko glasovali le med dvema izbranima kandidatoma.


Kot prvega resnega kandidata vam predstavljam mladega 40 letnega gospoda, ki sliši na ime Timothée Bates. Prihaja iz Oxforda in se kot višji nadzornik hišnih vilincev zavzema za položaj ministra zato, da bi izboljšal odnose med čarovniki in bunklejni. V začetku svoje kariere je bil zaposlen kot ekolog v enem od bunkeljskih podjetji, ki proizvaja čokolado. Ustanovil je tudi svojo društvo za zaščito hišnih vilincev, kasneje pa je društvo zapustil in se z istim namenom zaposlil na ministrstvu za čaranje. Je samozavesten, izredno prijateljski in zvest svojim najbližjim. Zelo rad razpravlja o bunkeljnih, vrtičkanju in knjigah. Želi izboljšati odnose do čarovnikov bunkeljskega rodu in meni, da bi svet bil lepši, če bi čarovniki in bunkelji, brez skrivalnic, živeli v sožitju. Ne zavzema pa se le za bunkeljne, temveč tudi za večjo zaščito čarobnih bitij in narave. Povečati želi zavetišče za zmaje in organizirati več dogodkov, ki bi otroke naučile ravnanja z okoljem.


51-letni inštruktor udejanjanja, Atticus Beauregard, je naš drugi kandidat, ki tako kot Bates želi razkriti čarovnike bunkeljnom, a z namenom, da bi imel nad njimi prevlado. Želi si, da bi enkrat za spremembo v državnem parlamentu zavladal čarovnik in ustvaril koalicijo sebi enakih. Ustanoviti želi posebne šole za čarovnike bunkeljskega rodu in jih ločiti od čistokrvnih. Imeti želi več nadzora nad poštnimi sovami ter uveljaviti nadzornike sumljive pošte. Zavzeti želi nekaj bunkeljskega prostora predvsem za gradnjo novega in sodobnejšega quidditch stadionona v Londonu.
_____________________________________________________________

Beauregard je izjemno ambiciozen, predvsem v iskanju rešitev, ki bi mladim čarovnikom v prihodnosti omogočile čim boljše izobraževanje. V lasti ima kar nekaj posesti, med njimi tudi največji quidditch stadion na irskem. Je direkten, nikoli ne prelamlja obljub in ne olepšuje stvari le zato, da bi dobil več glasov.


Naš tretji kandidat, 38-letni sodnik, Eugene McLain, spada pod čarovnike, ki močno zagovarjajo tradicijo. Je vodja kluba »anti-elektronika,« ki je proti vsem bunkeljskim stvaritvam. Proti elektronskim pripomočkom, avtomobilom in drugim predmetom brez posebne funkcije. Pred bunkeljni želi čarovnike še dodatno skriti in usposobiti čarovnike za varovanje njihovih parcel, dvernikov in čarobnih bitij. Tudi on se zavzema za delitev šole na čistokrvne in nečistokrvne čarovnike, poleg tega pa želi ustanoviti malo šolo, ki bi poučevala otroke od 6. do 11. leta starosti. Veliko govora je namenil tudi zdravstvu, kjer se poteguje za še bolj usposobljene zdravilce z dodatno in bolj učinkovito izobrazbo.


Kot zadnjega kandidata spoznajte 57-letnega pisatelja po imenu Owen Whyte. Znan je po svojih znanstvenih monografijah, ki govorijo o tem kako manipulirati z možgani. Svoj čas je bil zaposlen tudi kot neimenljiv za misli, vendar so ga zaradi vzkipljivega karakterja odpustili. Njegov glavni cilj je ohraniti varno okolje pred temnimi čarovniki in zaščitit bunkeljne pred možnimi zlorabami. Velik poudarek daje na povečanje sekretariata za notranje zadeve in novo odpiranje delovnih mest za aurorje. Dodatno želi zavarovati tudi Azkaban. Javnim občilom, kot so Preroške novice želi zagotoviti več svobode pri pisanju in finančno podpreti mlade umetnike. Meni, da šolski sistem deluje odlično, v zdravstvu pa podobno kot McLain zagovarja dodatno usposabljanje zdravilcev.  

AVTOR: novinarka Maya CouttsTemplate created by ASHOO! of Caution 2.0 and edited by Lola of Charming.


Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Lianna Ignis
Čarovnica
Čarovnica


Poklic : Novinarka pri Preroških novicah
Bivališče : London
Žival : muca Lita
Število prispevkov : 1567

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Preroške novice   Sre Apr 27, 2016 7:21 pm


27.4.2016

35. VOLITVE ZA MINISTRA


VZDUŠJE NA MINISTRSTVU IN REZULTATI VOLITEV


Vikend je za nami in s tem tudi volitve za 35. ministra za čaranje. Kot je trend že zadnjih nekaj let, je bila udeležba v soboto na Ministrstvu precej slaba, saj je glasove oddalo le 68% polnoletnih čarovnic in čarovnikov z britanskim državljanstvom. Čeprav številke niso najbolj vzpodbudne, pa lahko pričam temu, da je bila v pritličju od jutra pa do večera gneča in opaziti je bilo več kot le eno razgreto soočenje med podporniki različnih kandidatov. V gneči je bilo poleg mnogih pomembnih imen z ministrstva, kot je novopečeni sodnik Sokolov, videti tudi prenekatere zvezdnike z ljudem bližjih področij, na primer trenutno poškodovano Quidditch zvezdnico Tatiano Ukhov.


Prav športniki so se izkazali za najbolj vestne državljane, saj se je eden od blestečih zasledovalcev naše reprezentance, Luke Black, celo ustavil in z mano delil svoje mnenje. Potem, ko je s ponosom povedal, da je volil za gospoda Beauregarda, je nadaljeval, da ga niso prepričale le obljube o gradnji novega Quidditch stadiona, temveč »sem zanj glasoval predvsem zaradi nekaterih drugih pogledov na svet, ki si jih deliva. Politična premoč nad bunkeljni se mi zdi povsem logična, saj smo čarovniki vendar veliko sposobnejši od njih.« Ko sem ga povprašala še o Beauregardovih načrtih za šolstvo, je z očarljivim nasmeškom odgovoril, da šola ni bila nikoli njegova stvar, saj je celo svoj čas na Bradavičarki preživel, če se izrazim z njegovimi besedami, 'v rožicah'. Preden se je Black od mene poslovil, je vsem svojim navijačem, ki se brez dvoma v mnogih pogledih zgledujejo po njem, želel povedati še, da ceni njihovo podporo in odličen okus za idole.
_____________________________________________________________

V nasprotju z napovedmi in pričakovanji, da se bo zaradi tesnih rezultatov izvajal tudi drugi krog volitev, je Whyte opozicijo premagal s prepričljivimi 55% glasov. Predvolilne ankete so nakazovale na to, da mu bo Beauregard, ki je bil favorit konservativnejših volivcev, tesno za petami, vendar je v soboto prejel le 30% glasov. Najbolj presenetljiv je bil morda izid za Timothéeja Batesa, ki ni prejel niti enega glasu, čeprav so mnogi predvidevali, da bo zaradi svoje starosti pritegnil mlajše volivce. Vsi liberalci so se očitno zgrnili k Whytu in Batesa pustili v prahu. Nekolikšno razočaranje je doživel tudi McLain, ki je prejel le 15% glasov, čeprav je v enem od intervjujev v predvolilnem času izjavil, da »iskreno mislim, da bodo ozaveščeni čarovniki, ki še vedo, kaj so naše tradicije in naše vrednote sprevideli, da je sprejetje bunkeljske tehnologije pot v razkroj naše družbe.« Očitno se tej pozvani ozaveščeni čarovniki z njim niso strinjali in so svoj glas raje oddali Bauregardu ali Whytu.


Ker do drugega kroga volitev torej ne bo prišlo, bo 57-letni Owen Whyte neizpodbitno postal novi minister za čaranje. Naslednji teden bo po častni zaprisegi pred starihosvetom svojo funkcijo tudi uradno nastopil. Gospod Whyte za izjavo žal v tem času še ni bil dosegljiv, brez dvoma pa svojo zmago tako ali drugače proslavlja v zasebnosti svojega doma. Če je verjeti njegovim predvolilnim obljubam nas čakajo temeljite reforme v sekretariatu za notranje zadeve, zaostritev nadzora nad temnimi čarovniki in vzpostavitev boljših varnostnih sistemov za bunkeljne ter več financiranja za kulturni in zdravstveni sektor. Pojavljajo se dvomi, če bo človek s tako malo političnimi izkušnjami lahko zanesljivo prevzel vodstvo države, vendar bo le čas pokazal, ali se je ljudstvo prav odločilo.

AVTOR: LIANNA IGNISTemplate created by ASHOO! of Caution 2.0 and edited by Lola of Charming.


Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Liam O'Boyle
Čarovnik
Čarovnik


Poklic : Novinar
Bivališče : Predmestje Londona
Število prispevkov : 521

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Preroške novice   Sob Apr 30, 2016 7:42 pm


30.4.2016

PSIHIATRIJA V TEŽAVAH


BOLNIŠNICA SV. MUNGA SE SOOČA S KRITIČNIMI RAZMERAMI


K olektiv delavcev v bolnišnici Sv. Munga nas je pred nekaj tedni obvestil o nemogočem delu v njihovi službi. Tako smo za kratek intervju poprosili direktorja bolnišnice, ampak nam je zaradi njegove službene odsotnosti odgovorila ena od psihiatrinj, ker naj bi na njihovem oddelku prihajalo do največjih težav. "Kljub trdemu delu vseh zaposlenih še vedno primanjkuje osebja. Pacientov je vedno več, saj so časi zelo težki. Slabo se spoprijemamo z dejstvom, da je čarovnik, ki se ukvarja s črno magijo, nazaj. Sploh se ne zavedamo, v kakšni stiski so pripadniki čarovniškega sveta. Vse več se zatekajo k nam in iščejo pomoč, vendar čas teče, vsakemu ne moremo pomagati," je za nas razmere komentirala delavka Eva Nikolajevič, ki skrbi tudi za ozaveščanje čarovnikov o tegobah in boleznih psihe. Pravi tudi, da bo različnih predavanj in tečajev v prihodnje še več. Le ti bodo namenjeni predvsem mladim (obetalo bi se naj sodelovanje z Bradavičarko) in brezposelnim, saj število delavcev na tem področju strmo vpada. 
 
_____________________________________________________________

Predstavniki bolnice so zaskrbljeni nad stanjem, ki ga povzroča skrb nad ponovnim razcvetom teme in lorda Mrlakensteina. 

"Vsekakor upam, da bo novi minister dal več poudarka na zdravstvo. Mnenje celotne bolnišnice je, če gledamo s subjektivne perspektive, da prejšnji minister temu področju ni posvečal prav veliko pozornosti in smo za temi mogočnimi zidovi bolnišnice še komaj dihali v tako napetem ozračju. Dela je preveč, delavcev premalo. Potrebujemo finančno pomoč in to takoj zdaj. Novi minister vsekakor je nase zadnje upanje, sicer bolnišnici grozi slaba prihodnost in zdravljenje več ne bo tako kvalitetno," pritiskajo na novega ministra. 
Iz bolnišnice še poudarjajo, da je potrpežljivost najboljša vrlina, saj se zaposleni trudijo po vseh svojih močeh. Vsi lahko le upamo, da se bodo stvari uredile ter se ne bojo pojavile še hujše smrtonosnejše bolezni. Je Sv. Mungo na to sploh pripravljen?AVTOR: LIAM O'BOYLETemplate created by ASHOO! of Caution 2.0 and edited by Lola of Charming.


Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
NPC
NPC
NPC


Število prispevkov : 17

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Preroške novice   Ned Jun 12, 2016 12:23 pm


12.06.2016

POLETNI FESTIVAL


Intervju z organizatorko čisto prvega čarovniškega poletnega festivala Jane Runyan.P red kratkim smo prejeli novico, da se bo letošnje poletje vrtelo okoli prav posebnega festivala s sloganom: Citrullus Lanatus. Pa prisluhnimo kaj o tem pravi vodja čisto prvega poletnega festivala za čarovnike Jane Runyan.  

PN: Ga. Runyan, ste vodja poletnega festivala Citrullus Lanatus. Čemu tak slogan?
JANE: V veliko čast mi je, da sem lahko vodja prvega poletnega festivala. Res je, da sem vodila že kar nekaj pomembnih dogodkov, a še nikdar kaj tako velikega. Kot vsak dogodek mora imeti tudi festival svojo tematiko, ki smo jo tokrat vključili v sam slogan. Vemo je da Citrullus Lanatus urok, ki pospešuje rast lubenic, zato je festival, primerno poletju, poimenovan po tem slastnem in osvežujočem sadežu.

PN: Na festivalu lahko torej pričakujemo veliko lubenic?
JANE: Tako je. Kljub temu pa lubenice ne bodo zasenčile fenomenalnih koncertov, neštetih delavnic, aktivnosti in prečudovitega pogleda na morje.

PN: Morje? Torej se bo festival odvijal na Angleški obali?
JANE: Festival bo v Essexu in sicer na osamljenem predelu plaže Clacton. Območje je že zavarovano pred bunkeljni. Ko bo vse postavljeno pa bomo uroke še utrdili.PN: Kako pa bodo obiskovalci lahko prišli na festival?
JANE: V bližino festivala ali na festival se žal ne bo mogoče udejanjati. Najbližje, kjer se boste lahko udejanili je 8 km stran on festivala, torej boste za ta način transportiranja porabili kar nekaj časa.
_____________________________________________________________

Okoli obale, približno 1 km stran od glavnega dogajanja, pa bodo postavljeni dverniki. Ti se bodo povezovali s petimi dverniki po Angliji do katerih pa se seveda lahko udejanite. Najbolj zaseden bo najbrž dvernik na Prečni ulici, ostali pa se bodo nahajali v Newcastlu, Yorku, Bristolu in Plymouthu.

PN: Koliko časa pa bo festival trajal in kdaj se bo sploh začel?
JANE: Festival se bo začel 11. julija in zaključil 5. avgusta, 24 dni z dvodnevnim odmorom. V bližini smo postavili tudi počitniške koče, kjer bodo lahko obiskovalci iz oddaljenih krajev prespali in bili na festivalu več dni zapored.PN: Koliko obiskovalcev pa pričakujete in katerih največ?
JANE: Pričakujemo veliko obiskovalcev, interesa je veliko tudi v tujini. Številko bomo dobili po festivalu. Kar pa se tiče starostne meje, te ni. V dopoldnevih bo več delavnic za otroke in družine, popoldne za starejše, zvečer pa pričakujemo porast mladih. Vsekakor pa bodo vse aktivnosti primerne za vse starosti.

PN: Festival bo torej odprt za vse čarovnike?
JANE: Seveda, obisk festivala je zastonj. Prav tako bodo zastonj vse delavnice in koncerti. Morali pa boste odšteti malce več za pijačo in hrano (smeh). Kljub temu pa bomo zbirali prostovoljne prispevke, ti bodo namenjeni povečanju oddelka Psihiatrije v Sv. Mungu.

PN: Upam, da boste zbrali čim več dobrodelnega denarja. Se vidimo na festivalu in hvala za pogovor.
JANE: Držimo pesti in hvala vam.

AVTOR: Maya CouttsTemplate created by ASHOO! of Caution 2.0 and edited by Lola of Charming.


Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
NPC
NPC
NPC


Število prispevkov : 17

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Preroške novice   Sre Sep 07, 2016 10:09 pm


07.09.2016

FESTIVAL ZASENČIL DOGAJANJE NA MINISTSRTVU


JE BIL POLETNI FESTIVAL NADOMESTILO ZA NOČ ČAROVNIC?


P red dnevi se je uspešno zaključil prvi poletni festival za čarovnike in čarovnice v Essexu. V štiriindvajsetih dneh je bilo zbranih kar 9.400 guldov, ki bodo v pomoč, ne le oddelku za psihiatrijo, temveč skorja vsem, prenove potrebnim oddelkom v Sv. Mungu.  Festival je kljub izjemno visoki udeležbi potekal mirno in nemoteno, za kar so si organizatorji najbolj prizadevali. Zgodilo se je le nekaj manjših nezgod pri udejanjanju, pri čimer se je kar 126 čarovnikov in čarovnic med potjo zataknilo. Za nesreče so poskrbeli pristojni za udejanjane na sekretariatu za promet in zveze.Manjši škandal je povzročila le glasbenica Ashley Starr, ki je koncert na festivalu odpovedala 10 minut pred svojim nastopom z izgovorom, da na tak način protestira proti seksizmu, ki je bil po njenem mnenju prisoten med nastopajočimi (ti so bili razen nje, samo moškega spola). Morda pa je to le za v premislek organizatorjem naslednjega velikega festivala?

Med tem, ko so bili javni mediji v glavnem usmerjeni k dogajanju na festivalu, pa se je na ministrstvu pripetilo marsikaj novega. Minister je začel izpolnjevati svoje obljube. Ali pa vsaj obljube, ki jih nikoli ni javno razglašal. Direktorju Sv. Munga je po prejetju denarja zasluženega na festivalu, povsem prepustil načrte za nadgradnjo bolnišnice. Od njega smo izvedeli nekoliko več kot od Whyta in sicer, da se bodo odprla nova delovna mesta in dogradili novi prostori, o dodatnemu usposabljanju zaposlenih pa nismo izvedeli nič.
_____________________________________________________________

Na tak način se je Whyte rešil ene naloge in se kar hitro začel spopadati z drugo. Prečno ulico. Tako je, na ministrstvu so se brez vedenja javnosti, odločili prenoviti Prečno ulico. Položili bodo nove tlakovce, obnovili fasade skoraj vseh stavb na glavni ulici ter zaplenili in prenovili propadla stanovanja.»Prečna ulica je naš simbol, simbol vseh angleških čarovnikov in čarovnic, ki ga moramo redno negovati.« je Whyte izjavil na tiskovni konferenci. Ko smo ga povprašali po slogovnih spremembah pa nam je odgovoril, da ulica svojega izraza ne bo izgubila. Razširila naj bi se za nekaj centimetrov, sicer pa naj bi forma in njen odraz ostala ista. Največje spremembe bo torej doživel notranji skelet oziroma struktura ulice. Navzven pa lahko pričakujemo le malce čistejšo, a še vedno poljudno in slogovno nespremenjeno okolico. Prenova se bo začela 22. septembra. Najprej bo zaprta vzhodna polovica ulice, nato pa še zahodna. Prenova bo zaradi velikih okvar trajala vse do konca oktobra s tem pa je vsakoletni sejem za Noč čarovnic prvič zares odpovedan.

AVTOR: Daniel HockneyTemplate created by ASHOO! of Caution 2.0 and edited by Lola of Charming.


Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
NPC
NPC
NPC


Število prispevkov : 17

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Preroške novice   Čet Nov 24, 2016 6:35 pm


24.11.2016Intervju z ustanoviteljem g. Hawkeyem


Razburljiva novica! Po nekaj letih premora, se Spellbook zopet vrača! Po tistem, ko so se takratni lastniki Spellbooka odločili, da ga ukinejo, se je najstniška čarovniška javnost zaman razburjala nad njihovo odločitvijo. Odločitev lastnikov je bila takrat bojda dokončna, sedaj pa se ta priljubljena čarovniška klepetalnica ponovno vrača med nas in sicer v malo prenovljeni obliki.

Da bi izvedeli več o tem, smo kontaktirali novega lastnika Spellbooka, gospoda Hawkeya.PN: Pozdravljeni, hvala ker ste se odzvali na naše povabilo.
G. Hawkey: Lep pozdrav tudi vam.

PN: Torej, gospod Hawkey, kako ste prišli do odločitve da znova obudite nekdaj izjemno priljubljeno čarovniško klepetalnico Spellbook?
G. Hawkey: Prosim, kličite me Hector. Sicer pa odločitev ni bila lahka. Ko sem pred dobrimi tremi leti postal lastnik Spellbooka, sem mislil da sem samo zapravil denar, a ko javnost ni prenehala z žalovanjem za klepetalnico, sem se odločil da bi na njen račun morda lahko še kaj zaslužil in sem se odločil da jo pripeljem nazaj. Trajalo je sicer dlje kot je bilo prvotno načrtovano, je pa Spellbook zaradi tega sedaj toliko boljši.
_____________________________________________________________

PN: Torej ste klepetalnico obudili zaradi možnosti zaslužka, ne ker bi želeli ustreči mladim, druženja in klepetanja željnim, čarovnikom?
G. Hawkey: Če sem iskren je bilo to nekaj časa moje glavno vodilo. Potem pa sem ugotovil, da je to super možnost za povezovanje, tako da se mi sedaj ne gre več toliko za gulde.

PN: Bi mi torej na hitro povedali par besed o Spellbooku in njegovi prenovi, da bo njegova ponovna uporaba lahko hitreje zaživela?
G. Hawkey: No, hm. Spellbook je čarovniška klepetalnica, namenjena tako mladim kot tudi malo starejšim čarovnikom. Klepetalnica se nam odpre po izvedbi preprostega uroka eamquelibro, ne glede na to kje in kdaj ga izvedete. S palico zamahnete v obliki prečrtane črke S in voilà, že se lahko pogovarjate.

PN: Bi mi lahko povedali še v čem se razlikuje od starega Spellbooka?
G. Hawkey: Razlika je predvsem v tem da se je sedaj možno pogovarjati tudi s čarovniki, ki jih nimate na svoji listi prijateljev. Prav tako so možni skupinski pogovori in pogovori z naključnimi osebami v vaši bližini, ki Spellbook uporabljajo istočasno kot vi.

PN: Sliši se zanimivo. Kdaj pa se bo ponovna obuditev Spellbooka zgodila?
G. Hawkey: Spellbook bo ponovno odprt na zadnji novemberski dan, torej v sredo 30.11.2016.

PN: Gospod Hawkey, Hector, hvala vam za vaše odgovore in pojasnila. Upam da bo Spellbook ponovno zaživel v takšni meri kot včasih. Želimo vam še veliko poslovnih uspehov!
G. Hawkey: Najlepša hvala tudi vam, za vso prijaznost.

PN: Malenkost. Nasvidenje.
G. Hawkey: Nasvidenje.AVTOR: Judith PlantsTemplate created by ASHOO! of Caution 2.0 and edited by Lola of Charming.


Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Sponsored content
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Preroške novice   Today at 10:52 am

Nazaj na vrh Go down
 
Preroške novice
Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Preroške novice

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Hogwarts Today & Tomorrow :: Dobrodošli :: 
Obvestila
-