Hogwarts Today & Tomorrow 
KazaloCalendarPomoč pogostih vprašanjIščiSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijava
Dobrodošli
Prišel je čas, da se okličete za odrasle čarovnike, v kolikor ste ali niste opravili vseh šolskih izpitov. Pridružite se nam v čarovniškem svetu polnem dogodivščin, kjer vsak posameznik tvori del zgodbe foruma Hogwarts Today & Tomorrow. Poiščite nas tudi na: Facebooku in Tumblrju.
Latest topics
» Bivalni prostori
Pon Okt 24, 2016 8:16 pm by Timothy Ackles

» Odsotnosti
Sre Okt 19, 2016 2:09 am by Elizabeth Deravenel

» Vrt in zunanjost
Tor Okt 18, 2016 11:37 pm by Ludvig Eriksson

» Spalnica
Ned Okt 09, 2016 11:08 pm by Yū Tooru

» Obvestila
Sob Okt 08, 2016 8:49 pm by Michelle

» Gabrielova spalnica, kabinet
Čet Okt 06, 2016 10:33 pm by Gabriel Gibson

» Chat
Sob Okt 01, 2016 11:11 pm by Jeannie Becotte

» Wanted ads
Čet Sep 29, 2016 10:52 pm by William B. Abel

» Hiša z okolico
Čet Sep 29, 2016 12:48 am by Gabriel Gibson

» Bivalni prostori
Tor Sep 27, 2016 11:59 pm by Elizabeth Deravenel

» Chat
Čet Sep 22, 2016 8:40 pm by Luciano Crawford

» Mnenja
Pon Sep 19, 2016 7:48 pm by Michelle

» Čarovničin tednik
Ned Sep 18, 2016 9:56 pm by NPC

Aktualno

PREROŠKE NOVICE:

Festival zasenčil dogajanje na ministrstvu07.09. 2016
Poletni festival 12.06. 2016
Psihiatrija v težavah30.04. 2016
35. volitve za ministra27.04. 2016

TRENUTNO POTEKA:

Dogodki za Noč čarovnic - več

Lov na buče - 1.11.2016

Share | 
 

 Globoko v gozdu

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
Michelle
Administrator
Administrator


Bivališče :
Število prispevkov : 4408

ObjavljaNaslov sporočila: Globoko v gozdu   Sob Avg 29, 2015 9:39 pm

Globoko v gozduZahodno od Bradavičarke se nahaja Prepovedan gozd. V njem je polno zanimivih in nevarnih živih bitij, ki se znajo prav nesramno poigrati z vašim strahom. Gozd je zaradi gosto poraslih dreves zelo temen, sploh v samem središču. Učencem je vstop prepovedan. Kdor tega pravila ne upošteva je lahko kaznovan.

Temačen gozd je najbolj nevaren v svoji notranjosti. Globoko v gozd si upajo le najpogumnejši pa še te postane strah čim zapiha rahel piš.

Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://hogwartstt.slovenianforum.com
Nick ShadowŠtevilo prispevkov : 18

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Globoko v gozdu   Ned Sep 27, 2015 5:41 pm

Anyone? Smile

"Lumus." je zašepetal in konica njegove čarovniške palice je zažarela , svetloba pa  je oblila drevesa in majhno pot pred njim, ki je vodila globlje v prepovedani gozd. Do koder je segal snop svetlobe so se pred njim risali in bohotili obrisi dreves, ki so bili v temi, ki je vladala v tej noči videti še posebej mogočni.
Počasi je stopal po majhni poti, komaj vidni s prostim očesom, prepleteni s koreninami nekaterih izmed dreves. To je bil zelo star del gozda. Ko je Nick stopal po poti je čutil magičnost teh dreves, ki so imela za sabo več sto pomladi in je bilo v zraku zaradi tega čutiti neko posebno čarovnijo, ki je ni bil sposoben pričarati noben čarovnik.
Okoli poti je bila poleg dreves posejana gosta podrast, ki pa je segala zgolj dobrih deset centimetrov visoko, predvsem zaradi pomanjkanja dnevne svetlobe, ki je tekom dneva le redko pronicala skozi krošnje dreves. Opazil je, da je bil dobršen del podrasti prepleten z bodicami in trnjem zato je sledil drobnemu pasu zbite zemlje, ki je razkrival, da je vsake toliko časa nekdo le hodil po tej poti.  
Bil je dovolj globoko v gozdu, da je bilo povsem varno uporabljati svetlobo svoje palice, saj je bil prepričan, da tukaj ni bilo nikogar, ki bi mu prekrižal pot ... Vsaj ne študenta ali profesorja, kar pa se tiče drugih bitij....
Nekako se ni mogel znebiti občutka, da je nekaj narobe. Ni mogel točno določiti kaj je bilo tisto kar ga je težilo, ampak imel je občutek, da se nekaj v njegovi bližini dogaja. Temu sicer ni posvečal prevelike pozornosti, saj je bil to vendarle prepovedan gozd in gotovo so obstajala bitja, ki so se zavedala njegovega vdora na njihovo ozemlje, poleg tega pa svojim občutkom že dolgo ni več zaupal.
Ko je počasi in skoraj neslišno nadaljeval svojo pot so drevesa postajala bolj in bolj gosta in svetloba njegove palice je zmeraj težje prodirala skozi temo med njimi, temne sence dreves pa so na njegovi poti risale čudne in strašljive slike. Ni ga bilo strah, kljub temu pa se po tej poti ni sprehajal popolnoma sproščeno.  Zavedal se je, da so tako globoko v gozdu naseljena tudi nekatera vse prej kot prijazna bitja, ampak moral je nadaljevati , saj je za svoj "projekt" potreboval točno to, kar je bil prepričan, da se je skrivalo nekje med najbolj gosto posajenimi drevesi.
... Nekje kamor noben normalen človek ne bi odšel prostovoljno.... je pomislil. Pa sem še sploh normalen. Se mi ni dokončno utrgalo in je to brezglavo spuščanje v nevarnost moj krik na pomoč?
Vsa ta bolečina in beda, ki jo je čutil globoko v sebi in je ni nikomur pokazal je počasi in vztrajno dobivala bitko. Bitka, ki se je že nekaj časa odvijala v njem in je za sabo puščlala mrtve koščke njegovega srca in duše, sam pa je bil le nem opazovalec. Pa je sploh še bil popolnoma normalen? To vprašanje si je v zadnjem času postavil že nekajkrat, ampak zmeraj je, še preden bi podrobneje razmislil, te misli potlačil.
 Žalost, ki se je naselila v njem, je v nekaterih trenutkih iz njega naredila blazneža in takrat mu je celotno telo kričalo, da mora narediti nekaj... nekaj norega... nekaj kar mu bo vrnilo njegovo ... Lucy ... Misel na njo ga je hrabrila in ga spet nekoliko vrnila iz njegove blaznosti zato tudi  glasen *Pok* , ki se je slišal nekje izmed dreves nanj ni vplival na preveč drastičen način. Vedel je, da ni več sam, kar je tudi pričakoval. Kdo ali kaj je bil v njegovi bližini pa je bilo seveda popolnoma drugo vprašanje.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Blake McKinleyŠtevilo prispevkov : 159

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Globoko v gozdu   Tor Sep 29, 2015 5:05 pm

To popoldne je imela Blake prosto. Njeni učenci so namreč imeli športni dan zato je ura umetnosti odpadla. Seveda se je to Blake še kako dopadlo. Bila je namreč zdelana in utrujena, saj poprej ni doživljala takega pritiska. Vsak ki je imel pet minut časa pa naj si je bil učenec, profesor, ravnatelj ali pa celo starš se je znašala nad njo, pritiskal nanjo,...na kratko bila je pod stresom kot še nikoli prej. Ko se je prijavila ni nikakor pričakovala takega napora in porabe energije. Za dejavnosti ki jih je imela rada kot so naprimer tek ali risanje si je le redko vzela čas oziroma ga sploh ni našla. Vedno je bilo nekaj, pouk, sestanek, priprava za naslednjo uro...resnično je potrebovala oddih.
Nase je navlekla črno usnjeno jakno saj bilo zunaj že precej hladno. Obula je črne superge in se odpravila na sprehod. To je bilo prvič po enem mesecu da se je odpravila dlje kot samo do stadiona kamor je na redke čase prišla teč. Svojo pot je lepo počasi nadaljevala po gozdnih potkah. Pod njenimi nogami se je tu in tam že zaslišal kakšen hreščeč rjav list kar je kazalo na to da se bliža jesen. Roke je ob prvem sunku vetra skrila v žepe in previdno stopala po mahu ki se je bohotil na gozdnih tleh. V vsej svoji zamišljenosti je zgrešila opozorilne znake da se že nahaja v prepovedanem gozdu. V gozdu kamor ni zahajal nihče. Seveda je Blake za ta gozd slišala samo dvakrat ali trikrat tako da niti posumila ni da bi se lahko nahajal prav v tem gozdu. Postajalo je vedno bolj temno čeprav je bilo nebo nad krošnjami povsem jasno brez enega samcatega oblačka. Blake je začel navdajati čuden občutek, kot da je nekaj narobe. Okoli nje je bilo vedno več šumenja in ob vsakem od teh jo je pošteno stisnilo pri srcu. Iz žepa je potegnila telefon in prižgala luč "Halo?! je kdo tukaj?" je rekla med tem ko je obračala glavo levo in desno. Čeprav ni bila bojezljiv človek po naravi ji ob vseh teh sencah ni bilo nič kaj prijetno. Sploh ko se je zavedala da to ni bunkeljski svet in da ona ne zna uporabljati čarovnije. Občutek je imela da jo nekdo ali nekaj opazuje, da se nekaj igra z njo. V popolni temi ki se je vila za njo je opazila oči ki so nepremično in nevarno zrle vanjo. "O moj bog" je potiho zajavkala in se s hitrimi koraki odpravila naprej, stran od živali, še globlje v gozd. Svoj strah in napetost je je poskušala umiriti z tihim petjem "Dead men, dead, men swinging in a tree, how many dead men do you see? Tongue...". Njen glas je postajal vedno bolj tresoč in proti koncu je le še mrmrala melodijo. Niti opazila ni da se ne daleč od nje nahaja snop svetlobe. Koraki so postajali vedno hitrejši in kmalu je začela teči. S pogledom se je nenehno ozirala nazaj čez ramo in se v svoji neprevidnosti zabila v neko bitje. Telefon ji je padel iz rok in v vsej grozi je glasno zakričala. V odsevu luči je prepoznala človeško podobo. Nekdo je z lučjo meril naravnost v njen prestrašen bled obraz.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Nick ShadowŠtevilo prispevkov : 18

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Globoko v gozdu   Sob Okt 03, 2015 10:43 pm

Vse se je zgodilo v trenutku... Snop svetlobe je ujel postavo, ki se mu je hitro bližala in zdelo se je, da ga sploh ne opazi, saj se je ozirala preko rame, nato pa ... le stal je tam ves zmeden in kot vkopan ... KRIK ter nenadna bolečina udarca ...  Glasen "OJJJJ", ki ga je hotel izreči mu je zastal nekje v grlu ... v naslednjem trenutku pa se je znašel na tleh.  Med tem, ko se je njegovo telo zapletlo v neko čudno gmoto iz katere sta štrlela le dva para rok in nog je izustil par sočnih kletvic, zdelo pa se mu je, da ni edini, ki se je v tem trenutku zatekel k vulgarnemu jeziku.
Kar nekoliko grobo je z levo roko odrinil postavo iz sebe, prijel palico, ki je ležala le nekaj centimetrov stran in jo pomolil pred njen obraz. Snop svetlobe je usmeril v tujca, ki se je tako nesramno zaletel vanj in že je pripravljal besede, ki bodo bedaka poslale v najbolj zanikrno rit ritotrobega zaribanca....
Dvignil je pogled in počasi se mu je oseba, ki je ležala ob njem le začela razločneje izrisovati. Še vedno nekoliko zmeden in presenečen je že izbiral besede, ki jih bo vrgel iz sebe. Če bi se le lahko dvignil in celoten prizor pogledal iz druge perspektive, bi se od srca nasmejal, tako pa je v njem počasi naraščal občutek jeze.
Dve telesi med seboj prepleteni v nerazločno maso, obe hkrati prestrašeni in jezni,ki se poizkušata izviti iz nerodnega položaja. Seveda pa je bila tukaj še malenkost, da je Nickova desna roka še zmeraj počivala na dekletovih prsih in če bi Nick v tistem trenutku namesto jeznih besed  dejansko pazil na to kar mu govorijo njegova čutila, bi se mogoče še pravočasno ustavil.  Toda v tistem trenutku je že nenadzorovano izbruhnil: "Hej bedak! ... Kaj pa se greš, da se takole zaletavaš, mar ne gledaš pred sebe ko hodiš?" Glas se mu je tresel od razburjena, bil je tako blizu, sedaj pa ga je nekdo takole grdo zmotil. "Kaj sploh delaš tukaj sredi gozda, mi mogoče slediš?".
Jeza in zaskrbljenost sta mu popolnoma zameglili razum, tako da je šele sedaj opazil tatoo ali dva, ki se je prikazal na osebi, ki je ležala poleg njega. Svetloba palice je bila dovolj, da je opazil še kakšen znan detajl ali dva in zardel je ter sedaj s popolnoma drugačnim glasom, polnim obžalovanja in sprave opravičujoče dodal: "Joj Blake ti si...." Glas je bil sedaj miren in iskren, jeza pa je že izpuhtela "...Oprosti ,mislil sem da je kakšen od študentov..." zazrl se ji je v oči in upal, da bo sprejela njegovo opravičilo. Ker mu je bilo nelagodno je pogled umaknil nižje in šele sedaj opazil kje se nahaja njegova roka. Saj ne, da si ni že kdaj pred tem predstavljal, da bi se je dotaknil tam, toda takrat bi bila oba bistveno manj oblečena in situacija bi bila drugačna, ona bi bila bistveno boljše volje on pa bi mogoče z dotikom,jezikom in ustnicami preiskal vse njene tatooje ... čeprav pa lokacija sploh ni tako slaba ...
Hitro kot blisk je sedaj umaknil roko, še bolj zardel, in sramežljivost, ki se je pojavila tako zaradi njegovih dejanj kot tudi misli, se je v trenutku naselila v celotnem njegovem telesu. Bolj zaradi tega, da bi se malo odmaknil od nje in prekril rdečico na svojem obrazu, je hitro vstal ter napravil korak ali dva.
Sklonil se je do njenega telefona, ki je ležal nedaleč stran, ga pobral ter stopil nazaj k njej, pokleknil na eno koleno, ter ji ga pomolil pred nos :"Res oprosti Blake ... Izvoli!".
Že res, da bunkeljska tehnologija na Bradavičarki ni delovala, toda ker Blake ni znala čarati je ravnatelj zanjo naredil določene izjeme in ugodnosti in tudi Nick je pomagal z nekaterimi uroki, ki so omogočili, da so stvari, kot je bil njen mobitel le delovali. "Kaj pa delaš tukaj? Si se prišla malo na samo s kom pogovarjat?" pri tem je z glavo pomignil na predmet, ki ga ji je še zmeraj molil pred nos "Torej tale tvoj mobifon ali kako se mu že reče dobro deluje? Sem ga pravilno uročil?"
Vprašanje je bilo neumno in takoj, ko ga je izrekel bi se najraje z glavo zabil v najbližje drevo, toda želel je prekiniti nerodno tišino med njima in to je bilo edino kar se je v danem trenutku spomnil. Upal je, da bo tema, ki je obdajala večino gozda vsaj malo zakrila sled rdečice na njegovem obrazu....
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Blake McKinleyŠtevilo prispevkov : 159

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Globoko v gozdu   Ned Okt 04, 2015 11:13 am

Šele ko jo je tujec odrinil s sebe se je zavedala da leži v zelo nerodnem položaju. Snop svetlobe ki bil namerjen v njen obraz jo je pošten slepil. Poskusila je vstati vendar ji nekako ni uspelo saj so bila tla zaradi vlažnega mahu in blata precej drseča. Po neuspelem poskusu je spet telebnila na osebek pod njo in pri tem izpustila nekaj kletvic. Če bi ju zdaj kdo videl bi si gotovo mislil da počneta nekaj neprimernega. Ležala sta namreč v zelo kočljivi situaciji, da Nickove roke sploh ne omenjamo. In še preden je Blake to sploh opazila že je oseba pod njo začela glasno izražati svoje mnenje. "O...opro..." poskusila se je opravičiti vendar nikakor ni prišla do besede. Takoj ko je tujec ki je bil po glasu očitno moški (kar je Blake zelo odleglo) končal s svojim besnenjem se je Blake z enako povzdignjenim glasom zadrla "Oprosti!". Malce se je odkašljala nato pa mirno nadaljevala "oprosti, nekaj je bilo za mano, morala bi biti bolj previdna, oprosti" njen glas je bil zaradi vsega razburjenja tresoč njene oči pa so še vedno kazale znake prestrašenosti.
Kdo je to? si je mislila ko je tujec izgovoril njeno ime. Šele ko se je hitel opravičevati je prepoznala glas "Nick?" je z kančkom neodločnosti izustila in se zazrla v človeka poleg sebe. "J-je že v redu" je tiho rekla in v vsej svoji zmedenosti poskušala ugotoviti kaj se pravzaprav dogaja. Bila je vesela da je bil on in ne nek tujec ali pa bognedaj učenec. Njuni telesi sta bili še vedno prepleteni in Blake se je poskušala čim manj vsiljivo izmotati. Saj ne da ji ni ugajalo da sta bili njuni telesi tako blizu, nasprotno, tako bi lahko ostala tudi več ur. Lahko je slišala njegovo globoko dihanje in čutila njegovo toplo sapo na vratu. Poleg sape pa je naenkrat začutila tudi hiter premik njegove roke. Je bila njegova roka na mojih prsih? In tega nisem niti opazila?! je bila osupla in hkrati zgrožena Blake. Trenutek zatem je tudi njo zaobjela vročica.
Opazovala je njegovo postopanje in se medtem počasi nagnila v sedeč položaj. Še preden se je uspela postaviti na noge že je klečal pred njo in ji pred nos molil telefon. "Ne...sploh ne" je na njegovo vprašanje hitela odgovarjati Blake. "Danes imam prost dan in sem hotela na sprehod, vendar sem nekako zgrešila opozorilne znake da je to prepovedan gozd...nekaj je hodilo za mano, prisežem" se je spomnila dogodka pred nekaj minutami in se še v istem trenutku ozrla naokoli. Vedela je da s tako izjavo v tem svetu ne bo izpadla čudno ali pa noro. "ammm" v roke je vzela telefon in se prisrčno zasmejala "jap, najlepša ti hvala". Pogledala je v zaslon ki je bil v levem kotu malce opraskan drugače pa je vse delovalo normalno. Počasi se je postavila na noge in si z lučjo osvetila hlače. Na nekaterih predelih so bile popolnoma premočene na drugih pa blatne "agh" je jezno prhnila in se poskusila vsaj malce očediti. Nato se je s pogledom še enkrat zazrla v Nicka ki po vsej verjetnosti tudi ni bil ravno čeden. "Oprosti" se je zopet opravičila. Počutila se je res grozno navsezadnje je bila kriva ona. Če se ne bi zabila bi bila zdaj oba lepo čista in nikomur od njiju ne bi bilo nelagodno.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Nick ShadowŠtevilo prispevkov : 18

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Globoko v gozdu   Čet Okt 15, 2015 11:43 pm

Lahko si je brez prevelikih težav predstavljal, da je nekaj sledilo Blake ... Prepovedan gozd je bil poln čarobnih bitij in čeprav jih je bila večina človeku neškodljivih pa se z nekaterimi verjetno nebi rad srečal prav nihče. Kolikor je slišal so bivši oskrbniki v gozd naselili marsikaj in niti ravnatelj naj ne bi vedel za vse nevarnosti, ki se skrivajo tukaj. Nenazadnje pa je že samo ime gozda- prepovedan - povedalo, da to ravno ni otroški park. "Nehaj se opravičevati nič bolj nisi kriva za tale trk kot pa jaz!" Njegov iskren smeh je zasekal skozi tišino gozda in deloval je nenavadno grozeč.
"Gotovo je bil samo kakšen kentaver ali samorog"  je odvrnil ter se poizkusil čim bolj toplo nasmehniti. Želel jo je pomeriti, ne pa še dodatno prestrašiti, čeprav bi ji najraje povedal resnico. Toda bila je dovolj stara, da je znala skrbeti zase in vsekakor ni bila ena izmed njegovih učenk, da bi ji dajal pridige. "Prepričan sem, da ni bilo nič nevarnega."  Že res, da je poizkušal odigrati dogodek kar se da vsakdanje, ampak dvomil je, da mu je to v popolnosti uspelo.  Le upal je lahko, da njegov obraz ni izdajal njegovih misli, da je bilo takšno pohajkovanje po prepovedanem gozdu sredi noči skoraj blazno.
Da ne bi dajal vtisa kot, da poizveduje za njo ali ji karkoli učita se je s pogledom sedaj spustil na svoja zamazana oblačila. Oba sta bila blatna in premočena, toda Nick se ob tem ni počutil slabo, bilo je osvežujoče prijetno. Vse njegove slabe misli, ki so ga vodile to noč v gozd so se nekoliko dvignile in ravno iz tega razloga ni segel po čarovniški palici, da bi ju spravil nazaj v prejšnje stanje, ampak je obstal pred Blake ves zamazan in premočen. Naravnost osvežujoče se je bilo vsaj za nekaj trenutkov spremeniti v bunkeljna in se ne zanašati na čarovnijo. In to mu je bilo všeč zmeraj, ko je bil v družbi mlade umetnice.  Ob njej se je počutil dobro, kot da se je neko breme dvignilo iz njega.
"Bi se sprehodila z mano ali imaš kakšne druge načrte? Te lahko malo pospremim nazaj proti Bradavičarki?" se je končno opogumil in tokrat povsem očitno zardel. Nič ni imel proti njeni družbi in lepo bi bilo zapustiti Prepovedani gozd ob prijetnem klepetu z njo. Svoje načrte za danes je prestavil in so bili sedaj oddaljeni svetlobna leta od njegovih misli. Že lep čas se ni počutil tako dobro.
Stopil je proti potki, ki je  vodila nazaj proti gradu in pot nadaljeval z zelo počasnimi koraki, da bi ga Blake lahko ujela in se mu pridružila. Roke je zaril globoko v žep plašča kljub temu pa jih še zmeraj držal tako daleč od telesa, da če bi se Blake odločila sprejeti njegovo ponudbo bi lahko z eno roko zdrsnila pod njegovo in bi se skupaj odpravila nazaj proti gradu. "Torej si za?" ji je odvrnil preko rame ter dodal "S sabo imam tudi flaško ognjenega viskija,če te lahko mogoče podkupim s tem.. saj veš, da nama pot hitreje mine." Nagajivo je pomežiknil. V enem izmed žepov se je res skrivala steklenica Ognjenega viskija, ki je bil v samotnih večerih Nickov dober prijatelj, mogoče pa mu ga tokrat vendarle ne bo treba piti samemu....
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Blake McKinleyŠtevilo prispevkov : 159

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Globoko v gozdu   Sob Okt 17, 2015 11:08 am

"Upam" je neodločno in hkrati prestrašeno rekla Blake. "Nick? kaj je bil ta pogled?" na njegovem obrazu se je izrisala čudna mimika. Premaknila se je bliže "Nick?" prestrašeno se je ozrla naokoli. Vedela je da zadnjega stavka ni mislil resno. Je bilo mogoče da bi ji ta stvar ali stvor lahko škodoval? V naslednjem trenutku pa se je zavedala da stoji poleg moškega ki zna uporabljati čarovnijo. Potihoma si je oddahnila in poskušala pozabiti na dogodke v tem gozdu. Za vedno.
Še vedno jo je navdajala krivda in slaba vest da ga je potisnila v največje blato. Ampak hej bilo je ponesreči ne? Mislim lahko bi se zgodilo komurkoli, ne more mi zameriti? si je mislila Blake in še vedno zrla v njegove hlače.
V vsej svoji zamišljenosti je preslišala njegovo ponudbo za spremstvo. Šele ko je izgovoril zadnjo besedo je doumela da ji je nekaj povedal. "Kaj? " je bolj kot ne sama sebi rekla in kot vkopana stala nekaj metrov proč od njega. Opazovala ga je ko je stopal proti potki. Presneto, ta rit! se je navduševala Blake in zrla v del njegovega telesa pod pasom. Na obrazu se ji je zarisal nagajiv nasmešek in tam ostal nekaj sekund dokler ga ni prekinil zven besed. "Ja" je skorajda ne zakričala ko je ugotovila da spet sama stoji sredi gozda. Stekla je proti Nicku in desno roko uklenila pod njegovo levo. Pogledala je proti obrazu da bi ugotovila če ga to dejanje mogoče moti, vendar o tem za sedaj ni bilo sledi. Stisnila se je še nekoliko bližje njegovemu telesu ko je zaslišala šumenje v drevesni krošnji nekaj metrov proč od njiju. Levo roko je nežno prislonila na njegove bicepse in upala da je mislil resno o tistem samorogu. "Resno? Mislim z veseljem" se je navdušila Blake nad ognjenim viskijem in to pokazala tudi z navdušenim nasmeškom na obrazu.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Sponsored content
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Globoko v gozdu   Today at 4:13 am

Nazaj na vrh Go down
 
Globoko v gozdu
Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Hogwarts Today & Tomorrow :: Pospravljanje foruma-
Pojdi na: