Hogwarts Today & Tomorrow 
KazaloCalendarPomoč pogostih vprašanjIščiSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijava
Dobrodošli
Prišel je čas, da se okličete za odrasle čarovnike, v kolikor ste ali niste opravili vseh šolskih izpitov. Pridružite se nam v čarovniškem svetu polnem dogodivščin, kjer vsak posameznik tvori del zgodbe foruma Hogwarts Today & Tomorrow. Poiščite nas tudi na: Facebooku in Tumblrju.
Latest topics
» Bivalni prostori
Sre Okt 19, 2016 7:09 pm by Timothy Ackles

» Odsotnosti
Sre Okt 19, 2016 2:09 am by Elizabeth Deravenel

» Vrt in zunanjost
Tor Okt 18, 2016 11:37 pm by Ludvig Eriksson

» Spalnica
Ned Okt 09, 2016 11:08 pm by Yū Tooru

» Obvestila
Sob Okt 08, 2016 8:49 pm by Michelle

» Gabrielova spalnica, kabinet
Čet Okt 06, 2016 10:33 pm by Gabriel Gibson

» Chat
Sob Okt 01, 2016 11:11 pm by Jeannie Becotte

» Wanted ads
Čet Sep 29, 2016 10:52 pm by William B. Abel

» Hiša z okolico
Čet Sep 29, 2016 12:48 am by Gabriel Gibson

» Bivalni prostori
Tor Sep 27, 2016 11:59 pm by Elizabeth Deravenel

» Chat
Čet Sep 22, 2016 8:40 pm by Luciano Crawford

» Mnenja
Pon Sep 19, 2016 7:48 pm by Michelle

» Čarovničin tednik
Ned Sep 18, 2016 9:56 pm by NPC

Aktualno

PREROŠKE NOVICE:

Festival zasenčil dogajanje na ministrstvu07.09. 2016
Poletni festival 12.06. 2016
Psihiatrija v težavah30.04. 2016
35. volitve za ministra27.04. 2016

TRENUTNO POTEKA:

Dogodki za Noč čarovnic - več

Lov na buče - 1.11.2016

Share | 
 

 Blake • James

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
James Turner
Čarovnik
Čarovnik


Poklic : profesor
Bivališče : Irska
Žival : mački Ellie & Felix
Število prispevkov : 1472

ObjavljaNaslov sporočila: Blake • James   Pet Jul 24, 2015 12:20 am


BLAKE | Sestanki za profesorje so potekali vsak petek ob sedmi uri zjutraj. Jamesu vstajanje ob petkih ni bilo pisano na kožo, zato je nekajkrat že zamudil; vendar nikoli ni zamudil srečanj z novimi profesorji. Blake McNekaj, je v mislih prebral njeno ime na manjšem obvestilu, ki ga je prejel po sovi. Kdo je bil pošiljatelj? Oblekel si je njegov udobni plašč, svojo palico pa zatlačil v zadnji žep njegovih hlač. Odpravil se je po stopnicah navzdol in se ustavil pred zbornico. Hitro si je popravil lase in elegantno zakorakal v prostor. "Se opravičujem za zamudo," je rekel nasmejano in prisedel k mizi. Pogledoval je naokoli. Tam je bil profesor letenja, profesorica vedeževanja, tudi Sam. Sam je vstal? Neverjetno... Pozorno je poslušal, kako so profesorji debatirali z ravnateljem ter samo predstavitev nove sodelavke. Šlo je za pisano mladenko, ki je prišla na šolo, da bo učila umetnost. Ob koncu sestanka je stopil do nje in se spoštljivo predstavil: "Ah, gospodična... Blake? James Turner, profesor obrambe pred mračnimi silami. Čudovit predmet, nalašč za bivšega aurorja," je na koncu zadovoljno dodal in si jo ogledal. Bila je dokaj majhna. "Umetnost, pravite? Kaj vas je prepričalo v ta poklic, predmet?" Pomignil je proti mizi, naj prisede, saj je sedel tudi sam. Nalil si je nekaj bučnega soka in se smehljal.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://secretworldofursula.tumblr.com
Blake McKinleyŠtevilo prispevkov : 159

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Blake • James   Pet Jul 24, 2015 1:45 pm

Potrkala je na vrata zbornice in s previdnimi koraki vstopila. Na sebi je še v istem trenutku začutila vse poglede ki so bili v prostoru. Nad tem ni bila presenečena saj se ji je to dogajalo kar pogosto. Na njen videz so se nekateri navadili hitreje, drugi pozneje, nekateri so jo gledali očitajoče...no ja kar precej ljudi večinoma starejših. In tukaj ni bilo nič drugače. Vsi so nekaj sekund samo strmeli vanjo dokler ni sam ravnatelj stopil do nje in jo prijel za ramo ter potisnil bližje drugim "to je profesorica Blake McKinley. Na naši šoli bo poučevala umetnost. Gospodična McKinley izvolite.". Prijazno se je nasmehnil ter se skupaj z drugimi profesorji začel počasi pomikati proti svojemu sedežu. Blake je ostala sama na pročelju mize in še preden je kaj lahko rekla jo je prekinil zvok škripajočih vrat. V sobo je vstopil še eden od profesorjev. Blake ga je na hitro premirila nato pa začela "torej kot je že omenil ravnatelj sem Blake McKinley, pred kratkim sem se vpisala na vašo šolo kot profesorica umetnosti am..." za trenutek se je ustavila nato pa nadaljevala z predstavitvijo. Njen glas se je vedno bolj tresel kot tudi dlani, ki so bile popolnoma prepotene. "...to bo vse če ima kdo še kakšno vprašanje, ve kje me lahko najde. Hvala za vašo pozornost." Trdo je zaprla mapo, se nervozno nasmehnila ter se prestavili proti robu mize. Vsi so začeli vstajati in se med seboj pogovarjati. Počutila se je kot v roju čebel. Končno je do nje pristopil eden od profesorjev. Podala mu je roko "me veseli profesor Turner" in se nasmehnila. Vsedla se je poleg njega ter mu odgovorila na vprašanje "predvsem strast do risanja, slikanja,...in izguba službe". Še enkrat si ga je ogledala "in kaj je pripeljalo bivšega aurorja do poklica učitelja?". V njenem glasu je bilo čutiti nekaj zbadljivosti in posmeha, nikakor pa ne nesramnosti.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
James Turner
Čarovnik
Čarovnik


Poklic : profesor
Bivališče : Irska
Žival : mački Ellie & Felix
Število prispevkov : 1472

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Blake • James   Sob Jul 25, 2015 12:39 pm


BLAKE | Z rahlim prezirom v očeh je gledal po njenem pisanem telesu; saj ji je pristajalo, vendar so se mu tetovaže zdele povsem nepotrebne, sploh za profesorja, ki bi moral biti zgled otrokom, ne iskanje idej za nove tatuje. "Risanja? To lahko vidim takoj," ji je še sam dodal v navidezno zbadljivem glasu. Zdela se mu je rahlo predrzna in premlada za profesorico. "Izguba službe? Hja, potrudite se, da je ne boste izgubili še tukaj." Koliko je bila sploh stara? Za to vprašanje je imel še čas, zato ga ni želel kar takoj izpostavljati. "Raje profesor, ne učitelj," jo je hitro prekinil, ko je omenjala učitelja. Če je bil na tej šoli kdo učitelj, so bili vsi učenci vilinci. Po Turnerjevem mnenju je prav vsak naredil naporen študij in se trudil za delovno mesto, ki ga pa na Bradavičarki ni dobiti tako lahko. "Osebni razlogi." Skomignil je z rameni in si v prazen kozarec na mizi nalil nekaj maslenuška, ki ga je tako privabljal k sebi že od samega začetka sestanka, ki je bil presenetljivo kratek; ponavadi je trajal najmanj eno uro, tokrat le kakšnih petnajst minut. No, saj je bilo vedno tako, sploh ob predstavitvi novega profesorja, ko so se ob dolgi steni pojavile mize, polne dobrot v dobrodošlico novincu. To so pripravili tudi ob prihodu Jamesa, ki je bil gostije še kako vesel. "Vaša učilnica stoji blizu zbornice. Vas peljem tja? Zagotovo je že dolgo niste videli - od konca šolanja na Bradavičarki, namreč."
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://secretworldofursula.tumblr.com
Blake McKinleyŠtevilo prispevkov : 159

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Blake • James   Sob Jul 25, 2015 10:04 pm

Blake se je nagnila nekoliko naprej medtem ko je sedela med mizo tako da se je rahlo približala Jamesu "profesor Turner, izguba moje službe ni vaš problem. In verjemite glede na trenutno stanje sem prepričana da me ta šola potrebuje bolj kot pa jaz njo." Z zadovoljnim nasmeškom se je naslonila nazaj na stol ter se zazrla v Turnerja. Predvsem je ciljala na obiskanost predmeta umetnosti. Že res da predmet ni bil obvezen ampak na šoli je bilo kar nekaj dijakov, ki so bili vešči risanja in slikanja. Zakaj bi zanemarili talent če pa lahko znanje nadgrajuje, zmagajo na različnih tekmovanjih in s tem dvignejo nivo šole. "Se globoko opravičujem, gospod profesor" se je s posmehljivostjo v glasu opravičila. Gospod ali gospodič? Na rokah je imel kar nekaj prstanov ampak nobeden ni izgledal poročni. No mogoče se je motila. Najbrž je že imel izbranko, mislim moški njegovega kova in videza. Po njenem bi moralo biti nekaj narobe če ne bi imel izbranke...ali izbranca? Mogoče je gej. Misli so kar same švigale sem ter tja medtem ko je strmela vanj. In ideje so bile zmeraj bolj odštekane. Kljub vsemu pa dlje časa ko se je z njim pogovarjala bolj je čutila nekakšno spoštovanje do te osebe. Bil je odločen moški in nekaj je bilo na njem kar je bilo posebnega. Nekaj. "Ja to bi bilo super in samo toliko da ste seznanjeni nikoli nisem hodila na to šolo" namenila mu je kratek nasmešek nato pa se ozrla po zbornici.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
James Turner
Čarovnik
Čarovnik


Poklic : profesor
Bivališče : Irska
Žival : mački Ellie & Felix
Število prispevkov : 1472

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Blake • James   Ned Jul 26, 2015 1:14 am


BLAKE | Presenečala ga je z njeno domišljijo. Očitno ni bila pisana le navzven, temveč tudi navznoter. Njeno službo je omenil le kot opozorilo, naj pazi na svoja dejanja na šoli, saj je bila po njegovem mnenju prav zaradi tega tudi odpuščena. Izpadla je tako drzna, mladostna, kar Jamesu ni najbolj dišalo; vendar je poskušal ostati povsem prijazen in ignorirati njene besede. Zakaj bi ji pokazal, da mu je mar za njeno zbadanje? Potrata časa, če bi vprašali Turnerja. "Je pa res, da se na šoli pojavi nekaj učencev prav vsako leto, ki imajo veselje do risanja. Verjamem, da se jih bo veliko udeležilo vašega predmeta, profesorica McKinley," ji je vljudno dodal in skomignil z rameni. Obramba je bila na njegovo in srečo učencev obvezna. Oboževal je za predmet in res si ni mogel predstavljati na pol prazne učilnice, kateri pripoveduje o svojih dogodivščinah. Želel je, da ga sliši še kar največ učencev, kot je bilo možno. Je ni sram, da tako govori? Na obraz si je nadel prisiljen nasmešek, saj ni vedel, v čem tiči problem. Je bil njegov pretirano čudovit izgled, ki jo je tako begal? Morda njegove besede, ki so ji pospešile srčni utrip? Počutil se je bolj samovšečnega kot kdajkoli prej. Presenečeno je pogledal, ko je omenila, da šole ni obiskovala. "Bunkeljsko izobraževanje?" Zdelo se mu je žalostno, da ni izkoristila svojih sposobnosti za kaj pametnejšega kot to. "Zanimivo." Prijetno se ji je nasmehnil in jo povabil na hodnik. Pomignil ji je, naj se mu pridruži, nato pa sta skupaj zakorakala po šoli. Prehodila sta nekaj metrov, do učilnice pa so ju ločili le trije ovinki. Odprl je visoka rjava vrata in ji pomahal, naj vstopi v njen bodoči delovni prostor. "To je vaša učilnica. Po pravilih naj je ne bi preurejali, če pa vas kaj moti, se s predlogi obrnete na ravnatelja. Vaš kabinet se skriva za tistimi vrati," je še s prstom pokazal na vhod v kabinet in se zahahljal.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://secretworldofursula.tumblr.com
Blake McKinleyŠtevilo prispevkov : 159

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Blake • James   Ned Jul 26, 2015 11:10 am

Tudi sama je upala da se bo predmeta udeležilo veliko učencev. Nekje globoko v sebi je sicer imela nekaj dvomov vsaj glede na besede drugih profesorjev. Učilnica umetnosti naj bi bila namreč večino časa zapuščena zato nekaj časa tudi niso imeli profesorja za ta predmet. Ampak Blake se je namenila to spremeniti, tudi če bi zato morala preiskati vsak kotiček šole. "Am lahko bi tako rekli" nerada je lagala o sebi ali čemerkoli. Že res da se je izobraževala na bunkeljski šoli ampak samo do 14. leta. To pomeni da je končala le 8.razred osnovne šole. Vse ostalo znanje je pridobila v studiu oziroma iz lastnega izobraževanja po knjižnicah seminarjih in tako dalje. Potihoma je premaknila stol in vstala. Z odločnimi koraki je sledila Turnerju čeprav se ji tudi sanjalo ni kam jo pelje. Previdno je vstopila v prostor in se razgledala. Na njenem obrazu se je narisal velikanski nasmešek. "To je torej moja učilnica kaj" s konicami prstov je podrsala po eni od miz medtem ko je njen pogled švigal sem ter tja. "Profesor Turner, za plakate, risbarije in podobno, se moram prav tako oglasiti pri profesorju ali je to dovoljeno?" za trenutek ga je pogledala nato pa se zopet zazrla v prazne stene. V mislih je že okraševala puste stene z slikami tako učencev kot njenih. Namenila mu je kratek pogled in odprla vrata kabineta. Za vrati se je skrivala majhna sobica. "Saj se hecate kajne?" si je potiho zamrmrala in se z ne preveč zadovoljnim obrazom razgledala po sobici.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
James Turner
Čarovnik
Čarovnik


Poklic : profesor
Bivališče : Irska
Žival : mački Ellie & Felix
Število prispevkov : 1472

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Blake • James   Ned Jul 26, 2015 3:45 pm


BLAKE | Lahko bi tako rekli? Za Jamesa je to pomenilo, da se očitno ni nikjer šolala, vendar je o tem več ni imel namena spraševati. Zakaj bi rinil vanjo, če odgovora v vsakem primeru ne bi dobil? Prikimal je ob vprašanju, če stojita v njeni učilnici. Naslonil se je na neko mizo, ki je stala blizu vrat. "To je učilnica umetnosti, ja," ji je prijazno odgovoril in se še sam razgledal po učilnici. Po njegovem mnenju je bila mogočna učilnica njegovega predmeta dosti lepša in bolj prostora; hja, prostorna je morala biti, saj so vadili v njej predvsem tretji letniki, ki so se učili uroka, ki odžene bavkarja. Torej klicanje varuha. "Raje se o tem pozanimajte pri njemu. Sam pustim učilnico v takšnem stanju, kot je bila prvi dan." Čemu bi učilnico krasila? Sam ni bil navdušenec barv, zato je raje ostajal v prvotnem izgledu. Napotil se je proti kabinetu, ki ga je že odprla in rahlo pokritizirala. "Kaj ste pričakovali? Grajsko sobano?" Zasmejal se je. Velikost kabinetov je bila podobna povsem običajni sobi. Saj so obstajali uroki, da si ga je lahko povečala; ko bi jih le znala, če pa ni obiskovala Bradavičarke.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://secretworldofursula.tumblr.com
Blake McKinleyŠtevilo prispevkov : 159

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Blake • James   Ned Jul 26, 2015 11:08 pm

Zakaj bi kdo pustil učilnico tako kot je. Sploh na tej šoli, kjer so učilnice puste in preveč...kako naj se izrazim, uradne. Na petah se je obrnila proti njemu "ugh najmanj?" je sarkastično rekla in mu namenila ošaben pogled. Stopila je proti njemu in se zasmejala "ne, ne samo hecam se". Z stisnjeno pestjo ga je narahlo udarila po zgornjem delu roke, kot to počnejo prijatelji. Prav malo ji je bilo mar če je starokopiten. Naj se privadi na življenje v 21.stoletju. Stopila je okrog njega nato pa se napotila k majhnem oknu in ga odprla. Skozenj je zapihal vetrič in prepih ki je nastal je glasno zaloputnil vrata. "Malo svežega zraka" je navdušeno rekla in globoko zajela sapo. Vsedla se je za majhno mizo in se kot doma zleknila po stolu noge pa odložila na površino mize. "To pa lahko preuredim po svoji izbiri, kajne?" vprašujoče se je zazrla vanj in mu namenila prikupen nasmešek. "Profesor Turner?" noge je spustila z mize so normalno usedla na stol ter komolce položila na mizo. "Zakaj? Zakaj mi pomagate? zakaj ste tako prijazni do mene?" vprašujoče je zrla vanj. Že odkar je prišla na šolo ji ni nihče pomagal. Tudi na sestanku ni noben od profesorjev pristopil do nje, še pozdravil je ni nihče. Njihovi pogledi so bili sicer dokaj jasni in glede na njen videz je to ni prav nič presenečalo. In prav tako se tudi ni sekirala. Pa kaj, naj si mislijo kar si hočejo. Ampak zakaj je Turner pristopil?
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
James Turner
Čarovnik
Čarovnik


Poklic : profesor
Bivališče : Irska
Žival : mački Ellie & Felix
Število prispevkov : 1472

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Blake • James   Tor Jul 28, 2015 10:52 am


BLAKE | Njen udarec ga je rahlo presenetil, čeprav je njegov obraz ostal enak. Pust, prazen. Kaj je vendar hotela s tem pokazati? Da je močna? "Naj bi me to bolelo? Ker vam moram žal povedati, da sem komaj čutil," ji je kasneje nasmejano povedal. Ni bila tako slaba, kot se mu je sprva zdelo. Nekaj ženske družbe, ki pa ni bila povsem enaka kot pri ostalih: Blake je v sebi skrivala nekaj, kar jo je delalo posebno. Pa ne le po obnašanju; tudi njen govor, izgled sta bila nekaj drugačnega od ostalih. Ob njej se je počutil povsem sproščenega, kar je bil dober znak. Mogoče začetek res dobrega prijateljstva? Opazoval je njeno navdušeno odpiranje oken. Je bilo res tako zabavno, kot je izgledalo takrat, ko je to počela nova profesorica? Prikimal je na njeno vprašanje, kateremu je že takoj sledilo naslednje. "Zakaj? Naj pomislim." Ostro je gledal nekam v steno in se pretvarjal, da razmišlja. "Ker rad priskočim na pomoč?" Kje pa. Hotel je biti glavni, ona pa mu je kazala izvrstno priložnost. "Bi si radi ogledali še kateri drug prostor? Oh, in kabinet si lahko preuredite po svoje. Vendar ne pretiravajte."
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://secretworldofursula.tumblr.com
Blake McKinleyŠtevilo prispevkov : 159

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Blake • James   Pon Avg 10, 2015 10:37 am

Presenečeno se je obrnila proti njemu. "Neee nikakor ne..." vdihnila je in se zasmejala "to je samo prijateljska gesta? saj veste...hej stari pa to?". Odmaknila je pogled in se nerodno nasmehnila. Ne? okej oči so ji švignile sem ter tja. Na petah se je obrnila drugam in se napotila k staremu radiu. Z roko je podrgnila po površina in se v trenutku znašla v oblaku prahu. Nekajkrat je zakašljala "kako...khm khm...se...to usposobi?" sklonila se je k radiu in nepremično zrla vanj. Zdaj bi ji prav prišla čarovnija...če bi jo znala! Jezno je prhnila pritisnila nekaj tipk in usekala po stari kišti. Vse kar se je zaslišalo je bilo hreščanje in pokanje "resno?" je bolj kot ne rekla sama sebi in se vzravnala. Še enkrat je vsekala pri tem pa izpustila nekaj kletvic. Sekundo zatem se je spačila in globoko ampak res globoko upala da je profesor ki je stal le nekaj korakov od nje ni slišal. Obrnila se je proti njemu in v trenutku nervoze in nerodne tišine bleknila "ste samski?". Temu je namenila še nasmešek. Kakšna koza si Blake.

"Radi priskočite na pomoč?" je nejeverno ponovila in pri tem privzdignila obrvi. Vzrok da mu ni povsem verjela se je po vsej verjetnosti skrival za njegovim videzom in osebnostjo. Ozrla se je po kabinetu. In ko je poudaril da naj pri preurejanju kabineta ne pretirava preveč se je zasmejala "Profesor Turner, se mogoče še ne poznamo?" Rada je pretiravala sploh ko je prišlo do umetnosti ali pa zabave. Amapak predvsem umetnosti. Mislim kaj ni to že očitno glede na njen izgled?
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
James Turner
Čarovnik
Čarovnik


Poklic : profesor
Bivališče : Irska
Žival : mački Ellie & Felix
Število prispevkov : 1472

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Blake • James   Čet Avg 27, 2015 7:02 pm


BLAKE | "Hej stari?" Prizadeto jo je pogledal in se mladostniško vrgel na mizo tako, da se je usedel. "Raje slišim 'hudičevo mlad'. Ne maram, da me kdo označi kot starega. Konec koncev niti ne štejem tridesetih let." Pomežiknil ji je, še pred tem pa z roko segel po svojih laseh. Te je elegantno pogladil in se nasmehnil. "Ste že slišali kdaj za uroke?" Z rokami je kar naprej mahal, nato pa zamahnil še s palico; en sam premik in že se je po radiu vrtela glasba iz osemdesetih. Bunkeljske pesmi. Ne, hvala. Ponovno je zamahnil s palico in utišal napravo. Skomignil je z rameni in mahal z nogami kot kakšen deček iz vrtca. "Poznava se šele kakšno uro pa se že zanimate zame? Prekleto, očitno danes izgledam naravnost fantastično." Spet popravljanje las. Blake mu je postajala čedalje bolj všeč. Bila je rojena za zabavo, direktna in povsem brez sramu. To jo je delalo posebno, ne le njen... nenavaden videz, ki je Jamesa vsakič povsem hipnotiziral. Črte tu, črte tam, zgoraj bleščeči uhani.... Preveč vsega. "Ne da pomagam rad; prvi vtis je vedno pomemben. Saj veste, dobri odnosi in te zadeve? Ja," je kar sam odgovoril. Buljil je vanjo. "Upam da boste tukaj delali dolgo. Z upoštevanjem pravil boste. Eno bi radi prekršili in jaz vam pri tem želim vso srečo."
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://secretworldofursula.tumblr.com
Blake McKinleyŠtevilo prispevkov : 159

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Blake • James   Sob Sep 26, 2015 1:49 pm

"Neee nikakor vas nisem hotela označiti za starega..." se je hitela braniti Blake. "Izgledati mladi, postavni, čedni, sexy..." okej dovolj bo Blake se je raje utišala in pogledala po prostoru njene ustnice pa so bile stisnjene v malce neroden nasmeh. "Seveda da sem že slišala nikoli pa še nisem videla navodil o njihovi uporabi" mu je malce drzno odgovorila vendar ne nesramno. Komaj je zamrmrala prvo kitico pesmi ki se je predvajala je profesor že izključil radio. No to pa res ni bilo potrebno ga je malce jezno pogledala. Blake je namreč oboževala starejše pesmi, oziroma če pomislimo je oboževala vse pesmi pa naj so imele pomen ali ne, ali so bile stare ali novejše ni bilo pomembno. Zasmejala se je njegovemu popravljanju "izgledate čudovito...mislim" zopet se je ugriznila v jezik. Ena od njenih lastnosti je bila tudi gobčnost. "...se opravičujem če sem preveč direktna". Temu je sledil malce neroden pa hkrati topel nasmešek, navsezadnje je bil profesor povrhu vsega pa še starejši od nje.
"Oh škoda profesor" naslonila se je na steno v bližini in se zazrla vanj "jaz pa sem že upala da mi boste priskočili na pomoč" je rekla z ljubkim glasom kot tudi obrazom nato pa se zasmejala. "Se vam ne zdi da malce pretiravate, mislim saj je samo kabinet kako stroga pa je lahko kazen za urejanje prostora v katerem preživite večino časa. Veste študije kažejo da se človek bolje počuti v okolju ki..." naenkrat se je okno glasno zaprlo zaradi prepiha in prekinilo Blake ki je od presenečenja odskočila od stene. Globoko je vdihnila in pogledala Jamesa "kje sem že ostala?".
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Sponsored content
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Blake • James   Today at 3:47 am

Nazaj na vrh Go down
 
Blake • James
Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Hogwarts Today & Tomorrow :: Pospravljanje foruma-
Pojdi na: